Ιερώνυμος: Πιθανόν και σήμερα το εξιτήριο του Αρχιεπισκόπου

ιερώνυμος-πιθανόν-και-σήμερα-το-εξιτή-508096

Καλά είναι τα νέα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος είναι πιθανόν να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο, το αργότερο έως αύριο, αν αυτό προκρίνουν οι γιατροί. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα πάει στο σπίτι του, μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, όπου θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή που θα κρίνουν οι θεράποντες γιατροί του.

Σήμερα το πρωί θα κάνει τις ενδεδειγμένες εξετάσεις, προκειμένου να αποφασισθεί πότε ακριβώς θα βγει από τι νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου και δύο ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη covid και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για καθαρά προληπτικούς λόγους, όπως λένε οι θεράποντες ιατροί του.

Πηγή :protothema.gr

One thought on “Ιερώνυμος: Πιθανόν και σήμερα το εξιτήριο του Αρχιεπισκόπου

  1. Υπάρχουν σημαντικοτερα θέματα και ασχολείθειται τα μέσα ενημέρωσης για πχ ελληνοτουρκικα και άφησε τι κάνει ο αρχιεπίσκοπος δεν μας νοιάζει 85 χρόνων είναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook