Ιερέας διέκοψε λειτουργία για γυναίκα που φορούσε μάσκα: «Δεν θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου»

ιερέας-διέκοψε-λειτουργία-για-γυναίκ-1080495

Πρωτοφανές περιστατικό στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας το πρωί της Κυριακής.

Όπως αποκαλύπτει το kozanimedia.gr, ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία και είπε σε 74χρονη γυναίκα, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, (η μοναδική εντός του γεμάτου ιερού ναού), «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου»!

Εκείνη, ωστόσο, αντέδρασε και αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και τη σχετική προτροπή του επιτρόπου(!), ενώ εντύπωση προκαλεί η στάση των υπόλοιπων πιστών, καθώς δεν μίλησε κανένας!

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως η συγκεκριμένη μονή έχει εδώ και χρόνια «αποσχιστεί» από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη της 74χρονης γράφει: «Σε αυτόν λοιπόν τον »ιερέα» που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας.

Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν… Μόνο ντροπή και θλίψη… Μεσαίωνας».

newsbeast.gr

2 thoughts on “Ιερέας διέκοψε λειτουργία για γυναίκα που φορούσε μάσκα: «Δεν θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου»

  1. Κάποιος να του πει ότι δεν είναι δικιά του η εκκλησία, έχει χτιστεί με τα χρήματα των πιστών και των φορολογούμενων πολιτών και ότι είναι ένας παρασιτικός δημόσιος υπάλληλος που δυστυχώς τον πληρώνουμε και αυτόν!

  2. Μην μπερδεύετε τους παπάδες με τους ιερείς .
    Τους παπάδες όταν τους βλέπει και τους ακούει ο διάβολος αμφιβάλει για τον εαυτό του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook