Ιδρύεται το πρώτο κόμμα αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα – Δείτε ποιος είναι ο αρχηγός

ιδρύεται-το-πρώτο-κόμμα-αντιεμβολιασ-1439382

Ολοένα και αυξάνονται τα αντιεμβολιαστικά κόμματα και κινήματα στην Ευρώπη και έφτασε, πλέον, και η σειρά της Ελλάδας. Με τον Δημήτρη Κούβελα στο… τιμόνι, ιδρύθηκε η πρώτη επίσημη κίνηση αντιμεβολιαστών στη χώρα μας, υπό το όνομα «Πνοή Ελευθερίας».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο νέος πολιτικός σχηματισμός, πρόκειται για ένα «δημιούργημα της ιστορικής συγκυρίας και αναγκαιότητας, όπως αυτή διαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία, με τα μνημόνια, τις υποχωρήσεις στα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία και το Αιγαίο, τη διαχείριση της πανδημίας και τα απόνερά της, την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, την ενεργειακή κρίση και την απειλή επερχόμενης επισιτιστικής».

Και προσθέτει: «Ο επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας, ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, δήλωσε μεταξύ άλλων…

«Είναι ώρα να ξανασυστηθούμε, να πούμε δηλαδή ποιοί είμαστε, με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε», τονίζοντας πως: «Δε χρειαζόμαστε ΑΛΛΟ ένα κόμμα, αλλά μια ΑΛΛΗ πολιτική για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών στη χώρα και το διεθνές περιβάλλον της.»… καλώντας τους πολίτες «να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι κοιτάζοντας μπροστά και να αγωνισθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για μια Ελλάδα που μας ταιριάζει και μας αξίζει για μας και τα παιδιά μας!!!»

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κούβελας

Καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, ο Δημήτρης Κούβελας απασχόλησε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας όταν ξεκίνησε να προβαίνει σε ορισμένες… αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος προέτρεψε ασθενείς με ρευματολογικά προβλήματα, οι οποίοι λαμβάνουν φάρμακα όπως η κορτιζόνη, να μην κάνουν το εμβόλιο. Έπειτα από αυτή τη δήλωση, η σελίδα HOAXES, διέψευσε τον ισχυρισμό αυτόν του καθηγητή, ο οποίος παραπέμφθηκε μάλιστα στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της διασποράς fake news.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ισχυριστεί πως το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχετιζόταν με το εμβόλιο.

ieidiseis.gr

One thought on “Ιδρύεται το πρώτο κόμμα αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα – Δείτε ποιος είναι ο αρχηγός

  1. Ο/Η Είναι ο μόνος που αξίζει να ψηφήσουμε, απόδειξε και με το παραπάνω ότι αγαπάει τους Έλληνες, όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες λέει:

    Αυτό είναι στοχευμένη άθεος περιγραφή ενός επιστήμονα που σήκωσε το ανάστημα του στην πιο δύσκολη ώρα που ο λαός είχε συνεχή και καθημερινή ενημερωςη τρόμου και θανατικού από κυβέρνηση, ψεύτο κομπογιαννίτες μαϊντανούς γιατρούς γλάστρες των καναλιών, από πουλημένων ψεύτο- δημοσιογραφισκων, από λαμόγια δικαστές και λαμόγια μαφιοζοαστυνονιμικους που μισερών αν τον κόσμο στο ξύλο και στην τρομοκρατία ! Να μην τα ξεχνάμε αυτά. Τότε λοιπόν όλοι εμείς που του βάζουμε ταμπέλες σήμερα κρυβόμαστε και δεν βγαίναμε από τα σπίτια μας χωρίς να πάρουμε την άδεια των κομμουνιστών που κυβερνουν την χώρα, τοτε λοιπον αυτός ο επιστήμονας σήκωσε το ανάστημα του και υπερασπίστηκε εμάς, τους δειλούς, τους προσκυνημένους, τα πρόβατα ! Αν μη τι άλλο είναι ο μόνος Έλληνας που δέχθηκε να διωχθεί, να χάσει τη θέση του και το επάγγελμα του, να μπει φυλακή για εμάς, τους Έλληνες και την Ελλάδα ! Πιστεύω οτι με όλη την δύναμη ψυχής και γνησιότητα και αυθορμητισμό , πιστη στο επάγγελμα του και τη γνώσεις του όπως επίσης και στη καθαρή ανθρωπιά που εδειξε στα δύσκολα είναι ο ΜΟΝΟΣ Έλληνας μέχρι στιγμής που ανακατεύτηκε στην πολιτική για να φτιάξει ξανά μια δημοκρατική, δίκαιη και ευημερούσα πατρίδα που να μπορούμε να υπερηφανευόμαστε σαν λαός και έθνος ! Από χθες που το ανακοίνωσε όλοι οι Έλληνες στο εξωτερικο που ανήκουν στον κρητικό σύλλογο του αδελφού μου ενθουσιάστηκαν και υποσχεθηκαν να έρθουν Ελλάδα να τον ψηφήσουν στις εκλογές. Μα ζητήθηκε να βρούμε 286 δωμάτια στα Χανιά και 97 στο Ρέθυμνο, και αυτά μόνο από το σύλλογο του αδελφού μου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook