Ιδρύεται στα Χανιά «Σωματείο Διανομέων: Σήφης Σαριδάκης» μετά το τραγικό δυστύχημα παραμονή Πρωτοχρονιάς

ιδρύεται-στα-χανιά-σωματείο-διανομέ-793035

Συγκλονισμένοι είναι οι εργαζόμενοι ως διανομείς στα Χανιά, μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον 27χρονο πατέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, σε τροχαίο με μηχανάκι διανομής.

ΕΔΩ: Χανιώτης ντελιβεράς με δυο μωρά σκοτώθηκε σε τροχαίο με το μηχανάκι λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου | Photos

Σε επικοινωνία που είχε εκπρόσωπός τους με το zarpanews.gr γνωστοποίησε πως ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ίδρυσης σωματείου «διανομέων – ταχυμεταφορέων νομού Χανίων» για το οποίο ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεκάδες εργαζόμενοι στον κλάδο.

«Είμαστε όλη μέρα στον δρόμο, μιλάμε μεταξύ μας. Μετά απ’ το δυστύχημα έχουμε συγκλονιστεί. Ο Σήφης ήταν φίλος μας. Κάτι πρέπει να κάνουμε» τόνισε στο zarpanews.gr ο Νίκος Μακόπουλος και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί τους, στο 6931188200.

Στο μεταξύ, φίλοι και συνάδελφοι του Σήφη έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με μηνύματα θλίψης και οργής: Ένας “επικήδειος” σοκ για τον Σήφη: Εσύ που σηκώνεις το τηλέφωνο και παίρνεις με καταρρακτώδη βροχή και κάνεις παράπονα… σκέψου το την επόμενη φορά

Θυμίζουμε ότι σε όλη τη χώρα 11 εργαζόμενοι με μοτοσυκλέτες έχουν χάσει τη ζωή τους την περασμένη χρονιά, την ώρα της δουλειάς, ενώ πολλοί περισσότεροι έχουν τραυματιστεί ή μείνει ανάπηροι.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ιδρύεται στα Χανιά «Σωματείο Διανομέων: Σήφης Σαριδάκης» μετά το τραγικό δυστύχημα παραμονή Πρωτοχρονιάς

  1. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ,15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΘΕΛΑ ΠΙΤΣΑ?ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook