Ιδανικό εργασιακό περιβάλλον και εμπνευσμένοι υπάλληλοι; Γίνεται! Πώς το κατάφεραν δύο επιχειρήσεις στα Χανιά

ιδανικό-εργασιακό-περιβάλλον-και-εμπ-841805

Την τιμητική τους είχαν τα καθαριστήρια Stegno και τα καφέ – καφεκοπτεία Coffee Island Χανίων και Ρεθύμνου, αφού οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων έζησαν μία εκπαιδευτική εμπειρία που συνήθως μόνο μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν στα στελέχη τους.

Ο μοναδικός κ. Γιάννης Καλογεράκης που έχει ταυτίσει το όνομά του με την Ανθρωποκεντρική και Βιωματική εκπαίδευση, έχοντας 35 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά, μετέφερε γνώση και εμπειρία με έναν τρόπο που μόνο όσοι τον έχουν παρακολουθήσει είναι σε θέση να αντιληφθούν.

Οι επιχειρηματίες των καθαριστηρίων Stegno και Coffee Island Χανίων και Ρεθύμνου, Τόνια Παπάζογλου, Γιάννης Χίνος και Κώστας Τριανταφυλλίδης πιστεύουν και επενδύουν στην ποιοτική εκπαίδευση καθώς η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων απαιτεί συνεχή ροή γνώσεων και εμπειριών.

Η ικανοποίηση στα πρόσωπα των συμμετεχόντων καθώς και ο ενθουσιασμός τους κατά την επίσκεψη του κ. Καλογεράκη στα καταστήματα επιβεβαιώνουν ότι κάθε επόμενη μέρα θα είναι ακόμα καλύτερη σε ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Ποιος είναι ο Γιάννης Καλογεράκης

Εμπειρία

  • Διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συχνό πεδίο δράσης στη διεθνή αγορά
  • Επισκέπτης καθηγητής αγγλικών και ελληνικών πανεπιστημίων
  • Έχει στο ενεργητικό του πληθώρα ανακοινώσεων και ομιλιών σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια
  • Έχει οργανώσει, αναπτύξει και εκπαιδεύσει αλυσίδες franchising στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και αγορά της Μέσης Ανατολής.
  • 36 χρόνια καταθέτει τη μοναδική Ανθρωποκεντρική & Βιωματική προσέγγισή του στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων Πτυχία
  • B.Sc. ( Hons) Naval Architecture University of Strathclyde, Scotland
  • M.Sc. σε Διοίκηση – Οργάνωση Επιχειρήσεων University of Strathclyde, Scotland
  • Διδακτορικού ( Ph.D ) στην Εφαρμογή της Υψηλής Τεχνολογίας, University of Strathclyde, Scotland

Ο Γιάννης Καλογεράκης έχει ταυτίσει το όνομά του με την Ανθρωποκεντρική και Βιωματική εκπαίδευση. Έχει ήδη 35 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά και συνεχίζει δυναμικά.

Με ύφος ζωντανό, γλαφυρό και παραστατικό, καταφέρνει να αγγίξει τις ψυχές των ανθρώπων, εμψυχώνοντας και βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το θετικό κομμάτι μέσα τους. Να το γυαλίζουν, να το αναπτύξουν και να κάνουν θαύματα με δυνάμεις που δεν ήξεραν ότι είχαν.

Δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε, αναγκάσουμε ή υποχρεώσουμε για ποιοτική εξυπηρέτηση ή για πιστούς και άξιους εργαζόμενους. Μπορούμε όμως να τους εμπνεύσουμε!

O Γιάννης Καλογεράκης όταν ακόμα αναζητούσε το πάθος του, έκανε ένα διδακτορικό στη ρομποτική. Κι αφού έμαθε καλά τα ρομπότ κατάλαβε ότι το σπουδαιότερο σε αυτόν τον πλανήτη είναι ο άνθρωπος. Κι έτσι αποφάσισε να γίνει ανθρωποκεντρικός και να εγκαταλείψει εξισώσεις και μηχανές.

Ξέρει να κάνει μια δουλειά πολύ καλά. Να εμψυχώνει τους ανθρώπους και να τους βοηθά να ανακαλύπτουν το θετικό κομμάτι μέσα τους. Να το γυαλίζουν, να το αναπτύσσουν και να κάνουν θαύματα με δυνάμεις που δεν ήξεραν ότι είχαν.

Αυτό το κάνει για καμιά 35αριά χρόνια συνεχώς και μάλλον τα καταφέρνει γιατί συνεχίζει δυναμικά.

Μότο του είναι : είμαστε οι επιλογές μας. Γι αυτό το νου σας όταν κάνετε επιλογές. Διαλέγετε ζωή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook