Χανιά | Καμπάνια ενημέρωσης από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – Η ζωή είναι ωραία, μη τη χάσεις για ένα ποτό!

χανιά-καμπάνια-ενημέρωσης-από-το-ινστ-1299705

Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!

Το «καμπανάκι» της ευθύνης προς τους οδηγούς χτυπά και φέτος το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Με αφορμή την «15η Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, βρέθηκαν μέλη του ινστιτούτου με σκοπό την επαγρύπνηση των πολιτών, που βγαίνουν να καταναλώσουν αλκοόλ.

Τα πράσινα βραχιολάκια

Το μήνυμα είναι η προτροπή στις παρέες να ορίσουν ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά, αλλά και υιοθετώντας το γενικότερα, να αναλάβει το ρόλο του «οδηγού της παρέας» φορώντας ένα ειδικό βραχιολάκι που θα του το θυμίζει.

«Στην Κρήτη έχει αποδειχθεί περίτρανα πως η κατάχρηση αλκοόλ στους δρόμους έχει οδηγήσει σε ένα μπαράζ τροχαίων δυστυχημάτων και σε έναν απίστευτο αριθμό απώλειας ανθρωπίνων ζωών.

Πολλές οικογένειες θρηνούν, πενθούν χρόνια για τα παιδιά τους, για τους δικούς τους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι σε αυτό περιμένοντας τον ΒΟΑΚ. Δεν θα μας λύσει μόνο ο ΒΟΑΚ τα προβλήματα. Θα τα λύσει η δική μας αλλαγή νοοτροπίας» όπως λέει και η Βίκυ Κόλια, συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»

Οι διοργανωτές στέλνουν το μήνυμα: «Το να μείνεις νηφάλιος είναι τόσο απλό όσο να φορέσεις ένα βραχιολάκι! Απλά κάν’ το. Η ζωή είναι ωραία, μη τη χάσεις για ένα ποτό!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook