Η Ζιζέλ έκλεισε τα 40 και φυτέυτηκαν… 250.000 δέντρα στον Αμαζόνιο

η-ζιζέλ-έκλεισε-τα-40-και-φυτέυτηκαν-250-000-δ-1090473

Η διάσημη Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν έκλεισε τα 40 χρόνια της και φυσικά λόγω πανδημίας κορονοϊού τα φετινά γενέθλιά της ήταν διαφορετικά.

Το supermodel είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη ότι είχε σχεδιάσει να πάει στον Αμαζόνιο μαζί με τα παιδιά της, μια σκέψη που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Μέσα στα σχέδια της Ζιζέλ ήταν και να φυτέψει 40.000 χιλιάδες δέντρα στην πολύπαθη από τις τραγικές πυρκαγιές περιοχή του Αμαζονίου.

Το μοντέλο ζήτησε από τους followers της αντί για δώρο να βοηθήσουν για να φυτευτούν δέντρα στον Αμαζόνιο και σε σημερινή ανάρτησή της χόρεψε για να ευχαριστήσει όλους όσοι χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα Viva a Viva για να προσφέρουν τον οβολό τους. Τελικά συγκεντρώθηκαν πόροι ικανοί για να φυτευτούν 250.000 δέντρα κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την Ζιζέλ.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, που είναι παντρεμένη με τον αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι, έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με πολιτικά πρόσωπα της Βραζιλίας με αντικείμενο τις πολιτικές για τη συρρίκνωση ή την εξάλειψη προστατευμένων περιοχών του Αμαζονίου.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook