Η Ζέτα Μακρυπούλια… μένει ΑΝΤ1 – Όλο το παρασκήνιο

η-ζέτα-μακρυπούλια-μένει-αντ1-όλο-το-1683462

Οριστικά στον ΑΝΤ1 για άλλα δύο χρόνια παραμένει η Ζέτα Μακρυπούλια, που θα συνεχίσει ακάθεκτη το «Rouk Zouk», ενώ θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα project. Μπορεί οι συζητήσεις για να παρουσιάσει τους «Προδότες» να ναυάγησαν λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών της, η ίδια όμως αποφάσισε να μείνει πιστή στον ΑΝΤ1.

Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου, στο οποίο εντάχθηκε το 2016, η δημοφιλής παρουσιάστρια έκλεισε τα αυτιά της σε «σειρήνες» από άλλα κανάλια που επιχείρησαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους και προχωρά άμεσα σε ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 έως το 2025. Για την ώρα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές στο νέο συμβόλαιο της Ζ. Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1, κάτι που θα γίνει στα μέσα Μαΐου, αλλά η συμφωνία έχει κλείσει προφορικά και… έμπρακτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Ζ. Μακρυπούλια επιστρέφει στα πλατό του ΑΝΤ1 και θα ξεκινήσει τις εγγραφές για τα νέα επεισόδια του «Rouk Zouk», τα οποία θα μεταδοθούν από τον Σεπτέμβριο. Εκτός από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, που θα συνεχιστεί καθημερινά στη μεσημεριανή ζώνη, η Ζ. Μακρυπούλια θα επιστρέψει και στη μυθοπλασία, κάτι που αποτελεί πάγια επιθυμία της τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής ηθοποιός προορίζεται να ενταχθεί σε νέα κωμική σειρά, την οποία συζητά ο ΑΝΤ1 για το β’ μισό της προσεχούς σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 επιμένει μεθοδικά στην επιχείρηση ανεύρεσης νέου παρουσιαστή για το έτερο τηλεπαιχνίδι «5×5», μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή για τον ΣΚΑΪ. Στην πρώτη φάση των δοκιμαστικών, που πραγματοποιήθηκαν πριν από το Πάσχα, πέρασαν αρκετά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Ζαρίφη, που αποτελεί πολύ δυνατή υποψηφιότητα, αλλά και ηθοποιοί όπως ο Νίκος Κουρής και ο Πέτρος Λαγούτης.

Το «κυνήγι» του κατάλληλου παρουσιαστή για το «5×5», ωστόσο, δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 διευρύνει κι άλλο την έρευνα και προγραμματίζει νέο κύκλο δοκιμαστικών για την προσεχή εβδομάδα, με στόχο να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για τον «διάδοχο» του Μ. Σεφερλή έως τα μέσα Μαΐου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook