Η υπόθεση βιασμού που συγκλονίζει τα Χανιά: Τον λόγο έχουν ανακριτής και εισαγγελέας

η-υπόθεση-βιασμού-που-συγκλονίζει-τα-χ-1497878

Στον ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού που αντιμετωπίζει, είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 27χρονος Χανιώτης που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, έπειτα από καταγγελία της 19χρονης που φέρεται να βίασε.

Ο Χανιώτης επιχειρηματίας είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, έχοντας έτσι χρόνο στη διάθεσή του να προετοιμάσει με τους δικηγόρους του την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο βιασμός φέρεται να συνέβη στα Φαλάσαρνα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ο 27χρονος και η 19χρονη είχαν βρεθεί σε πάρτι που διεξαγόταν σε κατάστημα διασκέδασης.

Η 19χρονη τη Δευτέρα, έπειτα από το πάρτι, κατήγγειλε ότι ο 27χρονος τη βίασε, ενώ έκανε και τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ιατροδικαστική αυτή έκθεση, η οποία κατέγραψε την κατάσταση της 19χρονης και μάλιστα ενώ δεν είχε περάσει πολλή ώρα από τη στιγμή που φέρεται να συνέβη ο βιασμός, αναμένεται να παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην υπόθεση και ο κατηγορούμενος θα κληθεί να εξηγήσει στον ανακριτή τι ακριβώς συνέβη και τι έκανε ο ίδιος εκείνη τη βραδιά στο πάρτι.

Επίσης ο ανακριτής θα προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει τις συνθήκες και τους όποιους επιπρόσθετους παράγοντες που μπορεί να έπαιξαν ρόλο στο τί συνέβη την επίμαχη βραδιά.

Μετά την απολογία, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν ο 27χρονος θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook