Η υπόσχεση του Τσίπρα στον Φοίβο και το ταξίδι στη Λισαβόνα

η-υπόσχεση-του-τσίπρα-στον-φοίβο-και-το-1496101

Στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επέλεξε την πόλη της Ιβηρικής για να περάσει τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές του διακοπές με τη σύντροφό του Μπέττυ και τους δύο γιους του, Φοίβο και Ορφέα.

Το ταξίδι μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν διακαής πόθος του μεγάλου γιου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Φοίβου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες διάβαζε ασταμάτητα για τις εξετάσεις που έδωσε, προκειμένου να μπει – επιτυχώς – στο πειραματικό γυμνάσιο της Πλάκας.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είχε υποσχεθεί στον Φοίβο πως όταν τελειώσει η επίπονη διαδικασία των εξετάσεων, θα πάνε στην Πορτογαλία, όπερ και εγένετο.

Ο Αύγουστος εξάλλου θα είναι μήνας αρκετής δουλειάς, αφού όπως πληροφορείται η στήλη, ο κ. Τσίπρας μετά την επιστροφή του από τη Λισαβόνα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, δεν έχει προγραμματίσει άλλες διακοπές και θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στην Αττική και στο γραφείο του, προετοιμαζόμενος για τον «καυτό» προεκλογικό χειμώνα αλλά και την τελευταία ΔΕΘ πριν τις εκλογές, όποτε και αν επιλέξει τελικά να τις κάνει ο κ. Μητσοτάκης.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook