Η «βίλα στο Σούνιο» του Αλέξη Τσίπρα γκρεμίστηκε

η-βίλα-στο-σούνιο-του-αλέξη-τσίπρα-γκ-1691171

Με την καταδίκη του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, δείτε ΕΔΩ,  για τα ψευδή και συκοφαντικά «ρεπορτάζ» του σχετικά με το εξοχικό σπίτι που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο ολοκληρώνεται η αποκάλυψη της επιχείρησης σπίλωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σκοπό να εμφανιστεί διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος.

Είχε προηγηθεί η καταδίκη του Γιάννη Κουρτάκη για τον ίδιο λόγο και έτσι αποδείχθηκε ότι σωστά ο Αλέξης Τσίπρας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σταματήσει η επίθεση λάσπης εναντίον του από συμμάχους του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ΜΜΕ.

Εντυπωσιακό είναι ότι ο καταδικασθείς Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, εμφανίζεται δικαιωμένος και περήφανος για το έργο του. Διαστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα ευχάριστη για τον ίδιο και δεν κάνει ούτε στοιχειώδη αυτοκριτική.

Με τη στάση του επιβεβαιώνει ότι τα fake news που διέσπειρε δεν είναι απλώς προϊόν απειρίας, λάθους ή επιπολαιότητας. Ήταν μια συνειδητή προσπάθεια να χτυπήσει τον Αλέξη Τσίπρα στον ηθικό του κώδικα για να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι δεν υπερέχει του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς το σύστημα αξιών που υπηρετεί στη ζωή και την πολιτική.

Παρόλο που η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης πιστοποιεί το δόλο και την παραβίαση κάθε δεοντολογικής αρχής, ο ίδιος επιμένει να θαυμάζει το είδωλό του όπως το κοιτάζει στα νερά της πηγής με κίνδυνο να του συμβεί αυτό που έπαθε ο πρώτος Νάρκισσος.

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook