Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της σε Τσοχατζοπούλου

η-βίκυ-σταμάτη-άλλαξε-το-επώνυμό-της-σε-1313381

Το επώνυμό της, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, άλλαξε η Βίκυ Σταμάτη.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, η Βίκυ Σταμάτη πλέον ονομάζεται Τσοχατζοπούλου, ενώ η ίδια μίλησε για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, είχε προγραμματίσει αυτή την αλλαγή όσο ο σύζυγός της ήταν εν ζωή ως «έκπληξη».

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», λέει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook