Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάζεται να σταματήσει την ιππασία

η-βασίλισσα-ελισάβετ-αναγκάζεται-να-σ-1306494

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά την ακύρωση του ταξιδιού της και την επίσκεψη στο νοσοκομείο για εξετάσεις που ζήτησαν οι θεράποντες γιατροί της, αναγκάζεται να σταματήσει την αγαπημένη της ιππασία.

Σύμφωνα με την Dailymail, η βασίλισσα σταμάτησε να ιππεύει τα άλογά της, έπειτα από “αδιαθεσία”, περίπου πριν από δύο μήνες.

Η 95χρονη μονάρχης ύστερα από τις εντολές των γιατρών της εγκατέλειψε το χόμπι της, αλλά φαίνεται αποφασισμένη να ανέβει πάλι σε σέλα το συντομότερο.

Η εφημερίδα Sun τονίζει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, τελευταία φορά έκανε ιππασία στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σκωτία και σύμφωνα με πηγή από το παλάτι τότε ήταν η πρώτη φορά που η 95χρονη αισθάνθηκε την πρώτη αδιαθεσία.

“Λατρεύει να ιππεύει και είναι κάτι που κάνει σε μόνιμη βάση σε όλη της τη ζωή. Είναι πολύ απογοητευμένη που δεν μπορεί να δει τα άλογά της και να κάνει βόλτες από τις αρχές του Σεπτεμβρίου” σημειώνει η πηγή.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε την παρουσία της στη Διάσκεψη για το Κλίμα Cop26

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναμενόταν να ταξιδέψει στη Σκωτία για τη Διάσκεψη, την 1η Νοεμβρίου, όπου θα δώσουν το “παρών” παγκόσμιοι ηγέτες από 120 χώρες, περιλαμβανομένου και του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Οι βοηθοί της ήλπιζαν ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη βασιλική οικογένεια στη Διάσκεψη την επόμενη εβδομάδα, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω βιντεοδιάσκεψης. Ωστόσο, όπως φαίνεται, αποφασίστηκε να μην επιβαρύνει την κατάστασή της, αφού ακολουθεί τις συστάσεις των γιατρών για ξεκούραση.

Σήμερα, επέστρεψε στις υποχρεώσεις της πραγματοποιώντας μέσω βιντεοκλήσεων τις ακροάσεις από τη ζεστασιά του γραφείου της στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων είπε ότι η Βασίλισσα δυστυχώς αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Γλασκώβη για να παραστεί στην απογευματινή δεξίωση. “Ακολουθώντας τη συμβουλή για ξεκούραση, η Βασίλισσα αναλαμβάνει ελαφρά καθήκοντα από το Κάστρο του Ουίνδσορ” επεσήμανε στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

“Δυστυχώς αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Γλασκώβη για να παραστεί στην απογευματινή δεξίωση της Cop26 τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου. Η Μεγαλειότητά της δυσαρεστήθηκε πολύ που δεν θα παραστεί αλλά θα απευθυνθεί στους παριστάμενους με βιντεοσκοπημένο μήνυμά της” πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του.

Η 95χρονη Βασίλισσα διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο King Edward VII στις 20 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η πρώτη διανυκτέρευση σε νοσοκομείο μέσα σε οκτώ χρόνια.

Η απόφασή της να μην παραστεί στη Διάσκεψη για το Κλίμα Cop26 πυροδοτεί νέα φημολογία και ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook