Η Βάνα Μπάρμπα στην παρουσίαση του βιβλίου του «Παλιού ΠΑΣΟΚ»

η-βάνα-μπάρμπα-στην-παρουσίαση-του-βιβ-784697

Σε μια εκδηλωση με βασική ομιλήτρια την Βανα Μπάρμπα και του πυρηνάρχη της σελίδας, Ανδρέα Πράσινου, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε στον πολυχώρο «Αιτιον», η «πράσινη Βίβλος» που κινείται ανάμεσα στο χιούμορ και την πολιτική ανάλυση, με τίτλο «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s».

Μεταξυ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφερθηκε στην εποχή της ευημεριας, σημειωνοντας μεταξύ άλλων πως τότε «ανθιζε ο έρωτας και το φλερτ».

Το βιβλίο, σύμφωνα με τους συγγραφείς, είναι μία «παλινδρόμηση της γενιάς των ‘80s και των ‘90s στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια» και εκφράζει την «ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψει στην ασφάλεια της ευημερίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Μιας πορεία προς τον πράσινο Ήλιο, παρόμοια με αυτή του Ικάρου».

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τους πυρηνάρχες της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», προσκάλεσαν νέα συγγραφικά ταλέντα στον διαγωνισμό διηγήματος «Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s – ‘90s».

Αποτέλεσμα του καλέσματος αυτού αποτελεί μία συλλογή διηγημάτων που συναποτελούν ένα «αμάλγαμα ευθυμογραφίας και νοσταλγίας».

Για το βιβλίο, εκτος απο την γνωστή ηθοποιό και Ανεξάρτητη Τομεάρχη Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας, Πρόεδρο Σωματείου «Δύναμη Ζωής και Αγάπης» Βάνα Μπάρμπα, μίλησαν και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Χρήστος Δεμέτης, Χρήστος Κτενάς, Ανδρέας Πράσινος (Πυρηνάρχης σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο).

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook