Η Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει γιατί πέταξε… καρέκλα στον σκηνοθέτη της

η-τζένιφερ-ανιστον-αποκαλύπτει-γιατί-1126253

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την πρώτη προβολή του τελευταίου επεισοδίου της αγαπημένης σειράς των 90s, Τα Φιλαράκια, ωστόσο η Τζένιφερ Ανιστον ακόμα θυμίζει την αξιαγάπητη, Ρέιτσελ Γκριν.

Αλλά και σε όσους επόμενους ρόλους έχει ενσαρκώσει έχει συνήθως μια γλυκιά, ευγενική και αστεία φυσιογνωμία. Αναμφισβήτητα λοιπόν είναι μία από αυτές τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ που πραγματικά είναι πολύ συμπαθής. Τι γίνεται όμως όταν η Τζένιφερ Ανιστον νευριάζει;

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η Τζένιφερ Ανιστον αφηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας παλιότερης ταινίας της και που όπως είπε, δεν νιώθει καθόλου περήφανη.

«Πέταξα μια καρέκλα σε έναν σκηνοθέτη», είπε η Τζένιφερ Ανιστον στη δημοσιογράφο. «Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη, αλλά φερόταν σε έναν επιμελητή σεναρίου με απαίσιο τρόπο. Όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο, πέταξα μια καρέκλα πάνω του. Αστόχησα, φυσικά. Αλλά του είπα πως δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στους ανθρώπους, δεν υπήρχε περίπτωση να το ανεχτώ».

Μάλιστα, όπως είπε, κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και να χαλάσουν τη δημόσια εικόνα της προσάπτοντας χαρακτηρισμούς ότι, για παράδειγμα, είναι βίαιη και δύσκολη στις συνεργασίες της.

Παρ’ όλα αυτά, η Τζένιφερ Ανιστον δεν έδωσε κανένα στοιχείο σχετικά με το ποιος ήταν αυτός ο σκηνοθέτης και, δεδομένου ότι η καριέρα της είναι τεράστια, είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook