Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει: «Δοκίμασα τα πάντα για να κάνω παιδί, αλλά αυτό το πλοίο σάλπαρε για εμένα»

η-τζένιφερ-άνιστον-αποκαλύπτει-δοκί-1188909

Θα περίμενε κανείς πως ένας άνθρωπος με πάνω από 40 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram θα αγαπούσε και δεν θα μισούσε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κι όμως, η Jennifer Aniston όχι μόνο τα μισεί μα τα θεωρεί ένα βασανιστήριο.

«Δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτό. Είναι μαρτύριο για εμένα. Ο μόνος λόγος που έφτιαξα ήταν για να προωθήσω τη σειρά ομορφιάς (σ.σ. εννοεί τη σειρά καλλυντικών που διευθύνει, LolaVie). Έπειτα ήρθε η πανδημία και τελικά η σειρά δεν κυκλοφόρησε όταν περιμέναμε. Έτσι έμεινα κολλημένη με το Instagram. Απλώς δεν μου βγαίνει φυσικά», είπε στη συνέντευξή της που διαβάζουμε στο Allure και στου οποίου το εξώφυλλο ποζάρει.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί, πώς νιώθει για τον εαυτό της, αλλά και το τι πιστεύει πλέον για την «λάμψη του Χόλιγουντ».

«Νομίζω έχουμε κορεστεί. Νιώθω πως όλο αυτό φθίνει», απάντησε σε σχόλιο της δημοσιογράφου για το πόσο διάσημη είναι και διευκρίνισε: «Δεν υπάρχουν πια κινηματογραφικοί σταρ. Δεν υπάρχει αίγλη. Ακόμα και τα πάρτι μετά τα Όσκαρ δεν είναι πια το ίδιο διασκεδαστικά».

Για την εμπειρία της ενηλικίωσης και την ηλικία της

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βίωσα την εμπειρία της ενηλικίωσης χωρίς τα social media. Να είσαι στην εφηβεία, στα 20, τα 30 χωρίς τα social media. Δεν λέω το internet φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, βοηθά το social networking, ok; Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με το ποια είμαι σήμερα από όσο όμορφα ένιωθα τη δεκαετία των 20, των 30 ή και των 40. Πρέπει να πάψουμε να μιλάμε άσχημα για τον εαυτό μας. Θα φτάσεις 65 μια ημέρα και θα σκέφτεσαι πως έμοιαζες υπέροχη στα 53», είπε αναφορικά με την ηλικία της, ενώ συνέχισε διευκρινίζοντας πώς γύρω στα 35 με 40 βίωσε μια πολύ δύσκολη περίοδο, από την οποία αν δεν περνούσε δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα. «Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα τα δύσκολα που έζησα. Διαφορετικά, θα ήμουν ακόμη αυτός ο φοβικός άνθρωπος, τόσο νευρική και αβέβαιη για το ποια ήμουν. Και τώρα δεν δίνω σημασία».

Οι προσπάθειες για απόκτηση παιδιού

Εξηγώντας τα παραπάνω το αγαπημένο Φιλαράκι αποκάλυψε πως τότε ήταν που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και ήταν μια από τις πιο περίπλοκες περιόδους της ζωής της.

«Για να ξεκαθαρίσω. Προσπαθούσα να μείνω έγκυος τότε. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις για εμένα. Κανείς δεν το γνώριζε αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια που ακούγονταν φήμες και γίνονταν εικασίες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές, δοκίμαζα διάφορα κόλπα, πείτε ό,τι θέλετε. Το έχω κάνει. Θα έδινα τα πάντα να μου πει κάποιος “Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε στον εαυτό σου αυτή τη χάρη”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Οπότε να ‘μαι σήμερα. Αυτό το πλοίο έφυγε για εμένα».

«Δεν νιώθω ενοχές. Για την ακρίβεια, νιώθω μια μικρή ανακούφιση, επειδή δεν υπάρχει πια το “Μπορώ να κάνω; Ίσως, ίσως”. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια».

Τα δημοσιεύματα για τις εγκυμοσύνες της και τα συναισθήματά της

Την περίοδο εκείνη τα δημοσιεύματα έγραφαν πως η ηθοποιός είναι εγωίστρια και νοιάζεται μόνο για την καριέρα της. Ή ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, δεν ενδιεφέρεται.

«Με ένοιαζε η καριέρα μου. Θεός φυλάξοι! Μια γυναίκα είναι επιτυχημένη και δεν κάνει παιδιά. Και ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε, που χωρίσαμε, που τελείωσε το γάμος μας ήταν αυτός – ότι εγώ δεν του έκανα παιδιά. Ήταν όλα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο. Ένιωθα συγχυσμένη. Έφτασα στο σημείο να γράψω ένα κείμενο (αναφέρεται στο άρθρο της στη Huffington Post το 2016, όπου αναφέρετε στα Μέσα και την εμμονή τους με την εγκυμοσύνη της). Ήμουν τόσο θυμωμένη που δεν μπορούσα άλλο να το αφήνω να διεισδύει στη ζωή μου και να με πονά».

Για το διαζύγιο των γονιών της

«Νομίζω πως το διαζύγιο της μαμάς μου, πραγματικά την έκανε χάλια. Τη συγχώρεσα. Συγχώρεσα και τον πατέρα μου. Την οικογένειά μου. Αυτό είναι σημαντικό. Υπάρχει τοξικότητα όταν τους απωθείς, όταν είσαι θυμωμένη μαζί τους. Το έμαθα βλέποντας τη μαμά μου να παραμένει θυμωμένη για χρόνια. Την ευχαρίστησα που μου έδειξε τι να μην γίνω».

Για την επιτυχία της σειράς Friends

«Δεν ξέρω γιατί έχει ακόμη τόση απήχηση. Δεν υπάρχουν έξυπνα τηλέφωνα. Είναι απλώς άνθρωποι που μιλάνε μεταξύ τους. Κανείς δεν μιλά με τον άλλον πια. Έρχεται κόσμος και μας λέει πως του κρατάμε συντροφιά σε δύσκολες στιγμές και νιώθουν καλύτερα όταν μας βλέπουν. Αγαπούσαμε πολύ ο ένας τον άλλον και φροντίζαμε ο ένας τον άλλον».

Το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

«Ποτέ μη λες ποτέ. Αν και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό. Θα ήθελα μία σχέση. Ποιος ξέρει; Υπάρχουν στιγμές που θέλω κάποιον να με στηρίξει. Θα ήταν πολύ όμορφο να γύριζα σπίτι και να έπεφτα στην αγκαλιά κάποιου για να αποφορτιστώ από μια δύσκολη ημέρα».

Για τα μαλλιά της και την εταιρεία με προϊόντα περιποίησης που διευθύνει

Η Jennifer Aniston είναι γνωστή, πέρα από τους ρόλους της σε σειρές και ταινίες, για τα πάντα λαμπερά και υγιή μαλλιά της. Περίπου πριν από έναν χρόνο λάνσαρε το δικό της brand ομορφιάς, LolaVie. Στη συνέντευξή της είπε για αυτό: «Δημιουργήσαμε ένα προϊόν καλο για τα μαλλιά χωρίς χημίκά και βλαβερά συστατικά, που αποδίδει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook