Η τυχερή της χρονιάς – Σε ποια έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων;

η-τυχερή-της-χρονιάς-σε-ποια-έτυχε-το-1600323

Η κα Σταυρούλα Μαρακάκη είναι η… τυχερή της χρονιάς!

Η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της πρώτης ημέρας του Νέου Έτους, την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Μετά τον εορτασμό της πρώτης μέρας του νέου έτους, με την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ακολούθησε αγιασμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο Μέγαρο της Αντιπεριφέρειας (δείτε ΕΔΩ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης μοίρασε κομμάτια της πρωτοχρονιάτικης πίτας στους επίσημους καλεσμένους : στους εκπροσώπους των Πολιτικών Αρχών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – τους Δημάρχους Χανίων και Πλατανιά, σε Αντιδημάρχους όπως και στον πρώην Δήμαρχο Κισσάμου –, στους εκπροσώπους Στρατιωτικών Αρχών – στους Διοικητές του Πεδίου Βολής Κρήτης, της 115 ΠΜ και του Ναύσταθμου Κρήτης –, στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, όπως στους Διοικητές του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, σε Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους Κομμάτων, Επιμελητηρίων, και Ενώσεων Αποστράτων, στον Υποδιοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων, σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως και στους Διευθυντές της Π.Ε. Χανίων και άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών, σε εκπροσώπους Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων των Χανίων, και στους εργαζόμενους της Π. Ε. Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook