Η τσάντα από το 2001 που επαναφέρει η Κένταλ Τζένερ

η-τσάντα-από-το-2001-που-επαναφέρει-η-κέντα-956540

Ενώ υπάρχουν ορισμένες τάσεις- όπως τα χαμηλόμεσα τζιν- που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν για να πάντα στο παρελθόν, υπάρχουν κάποιες άλλες που δεν θα μας πείραζε να ξαναδούμε. Και αν η Kendall Jenner προσπαθεί να κάνει τη συνεργασία του Stephen Sprouse με την Louis Vuitton ξανά “a thing”, είμαστε 100% μαζί της. Άσε που θα μπορούσαμε άνετα να την έχουμε κι εμείς κάπου στη ντουλάπα μας.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης την περασμένη Τρίτη και παρά το γεγονός ότι το total δερμάτινό σύνολό της ήταν από μόνο του εντυπωσιακό, η πράσινη γκράφιτι Pochette της ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή μας και άρχισε αμέσως να μας φέρνει αναμνήσεις.

Ο Stephen Sprouse συνεργάστηκε αρχικά με τον Louis Vuitton το 2001 και το γκράφιτι μοτίβο του έκανε μια επιστροφή γύρω στο 2009. Είναι προφανές ότι η Jenner είναι μεγάλη οπαδός – αφού αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που έχει εντοπιστεί με μία από αυτές τις τσάντες.

Αυτή την εβδομάδα εθεάθη ξανά με την ίδια τσάντα σε συνδυασμό με ένα ασπρόμαυρο σύνολο αυτή τη φορά ενώ το Φεβρουάριο του 2019, είχε συνδυάσει μια ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμη έκδοσή της με ένα πορτοκαλί σατέν φόρεμα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει (ή τουλάχιστον δανείζεται) αυτήν την τσάντα σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά χρώματα.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook