Η τρυφερή εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Για μένα είναι τέλειος»

η-τρυφερή-εξομολόγηση-της-σίας-κοσιών-1370795

Σία Κοσιώνη πρόκειται να είναι η επόμενη καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή Προσωπικά.

Η συνέντευξη που παραχώρησε η anchorwoman του ΣΚΑΪ στην παρουσιάστρια της ΕΡΤ, πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, ωστόσο, ένα μικρό απόσπασμα από τη συζήτηση των δύο γυναικών προβλήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα. Και τι απόσπασμα. Τρυφερό κι εξομολογητικό.

Η Σία Κοσιώνη μιλά για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη. Και μιλά με έναν άλλο ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Καμία αυστηρότητα της ενημέρωσης εδώ, κανένα poker face για χάρη της αντικειμενικότητας. Η Σία Κοσιώνη μιλά για τον Κώστα Μπακογιάννη χαμογελαστή και όπως θα διαπιστώσεις από τα λόγια της, πολύ ερωτευμένη.

«Είναι απίστευτος ο Κώστας, είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το όλα θα πάνε καλά. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Η Έλενα Κατρίτση επεσήμανε το προφανές, ότι δεν μπορεί, όλο και κάποιο ελάττωμα θα έχει ο Κώστας Μπακογιάννης. Άνθρωπος είναι στο φινάλε. Αλλά ο έρωτας έτσι είναι, λούζεται στο ρομαντικό φως της τελειότητας όπου τα ελατώμματα ακόμα κι αν υπάρχουν δεν μας ενοχλούν καθόλου. Κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού.

«Έχει ελαττώματα, αλλά για μένα είναι τέλειος», είπε η Σία Κοσιώνη γελώντας. Κι αυτό το γέλιο είναι ο έρωτας.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017 σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο Καρπενήσι. Κουμπάροι τους ήταν μία καλή φίλη της δημοσιογράφου και αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του, Δήμο. «Είναι η πιο δύσκολη δουλειά και η πιο σοβαρή που έχω κάνει στη ζωή μου. Το να διαμορφώνεις και να πλάθεις έναν άνθρωπο που η προσωπικότητά του θα έχει έναν ρόλο αύριο μεθαύριο στην κοινωνία και στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό για μένα αποτελεί σήμερα μία πολύ μεγάλη ευθύνη, ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε όσα συμβαίνουν. Νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού» είχε πει σε παλιότερη τηλεοπτική συνέντευξη, η anchorwoman του ΣΚΑΪ.

 

Πηγή:ladylike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook