Η τρομερή ιστορία δύτη που βρέθηκε από την οικογένεια του μετά από ώρες στον ωκεανό

η-τρομερή-ιστορία-δύτη-που-βρέθηκε-από-1615940

Η απίστευτη ιστορία του δύτη που βρέθηκε από την οικογένεια του μετά από ώρες. Τον περιτριγύριζαν καρχαρίες.

Τρομακτική θα πρέπει να θεωρείται η ιστορία του δύτη στην Φλόριντα. Μετά από ώρες έρευνας, η οικογένεια του κατάφερε να τον βρει.

Ο 21χρονος Dylan Gartenmayer αποφάσισε να κάνει ελεύθερη κατάδυση στις ακτές της Φλόριντα, όταν ξαφνικά ο καιρός άλλαξε με αποτέλεσμα τα κύματα να τον παρασύρουν στον ωκεανό.

Ο δύτης έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αντέξει τα κύματα. Ξαφνικά μετά από ώρες στην θάλασσα, άκουσε την μηχανή ενός σκάφους. Προσπαθώντας να καταλάβει από ποια κατεύθυνση έρχεται το σκάφος, αντιλήφθηκε πως ήταν του παππού του.

Ο νεαρός περιέγραψε αναλυτικά την εμπειρία του σε αμερικανικά μέσα, τονίζοντας πως φοβήθηκε για την ζωή του, καθώς η ώρα περνούσε και οι καρχαρίες θα έκαναν την εμφάνιση τους.

Οι φίλοι και η οικογένεια του,όταν συνειδητοποίησαν πως ο Dylan είχε εξαφανιστεί ειδοποίησαν το λιμενικό. Αμέσως μπήκαν στο δικό τους σκάφος, ώστε να ψάξουν και αυτοί για το αγαπημένο τους άνθρωπο.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, αφού ο Dylan είναι ένας έμπειρος δύτης και στο ενεργητικό του έχει αρκετές εμπειρίες ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

@kwmermaidp Replying to @yallmustydustycrusty ♬ original sound – Priscilla Gartenmayer

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook