Η τηλεφωνική παρέμβαση της Νατάσας Μποφίλιου έκανε το Νίκο Μουτσινά να… λιποθυμήσει

η-τηλεφωνική-παρέμβαση-της-νατάσας-μπ-826970

Αυτή την έκπληξη ο Νίκος Μουτσινάς δεν την περίμενε με τίποτε. Να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή του «Για την παρέα» στο OPEN, η Νατάσα Μποφίλιου. Βέβαια, και άλλες φορές έχουν παρέμβει γνωστά πρόσωπα τα οποία ο Μουτσινάς έχει σατιρίσει με το δικό του τρόπο, όμως, η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκείνη που τον έκανε να… λιποθυμήσει.

Ο παρουσιαστής, όπως συνηθίζει να κάνει στην εκπομπή του, είχε παραφράσει ένα τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου και το τραγουδούσε κάνοντας πλάκα με το έντεχνο. Κάποια στιγμή κάτω από τη φωνή του άρχισε να ακούγεται και μια γυναικεία φωνή.

Και δεν ήταν άλλη από της γνωστής ερμηνεύτριας, η οποία τραγουδούσε μαζί με το Νίκο Μουτσινά. Εκείνος δεν πίστευε στα αυτιά του, ενώ ήταν τέτοια η συγκίνησή του που σωριάστηκε φαρδύς πλατύς, σαν να λιποθύμησε.

«Νατάσα. Λες ψέματα», σχολίασε ενθουσιασμένος με την τραγουδίστρια να του απαντά μεταξύ άλλων: «Κοίταξε να δεις έπρεπε να παρέμβω γιατί έχεις πάρει πάρα πολύ θάρρος, τραγουδάς ασταμάτητα, και πας να μπεις και στη δική μας τη δουλειά».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook