Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει με φούξια σουτιέν – Πού διασκέδασαν με «Κυπραίο», «Δρόσω» και «Ασημίνα»

η-θεοδοσία-από-τις-άγριες-μέλισσες-ποζ-972735

Στο live του Γιώργο Παπαγεωργίου με τους Polkar διασκέδασε η παρέα από τις Άγριες Μέλισσες. Η Δανάη Μιχαλάκη πήγε να απολαύσει τον σύντροφό της έχοντας για παρέα τους συμπρωταγωνιστές της Γιάννη Στάνκογλου, Έλλη Τρίγκου, Δανάη Δουκάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η τελευταία μάλιστα μας έδειξε πόσο αυθόρμητη είναι όταν επέλεξε να φορέσει ένα από τα σουτιέν που πέταξαν στο κοινό οι τραγουδιστές στο πλαίσιο του ανεβαστικού προγράμματος που παρουσιάζουν στο Σταυρό του Νότου. Η ηθοποιός επέλεκε να το φορέσει πάνω από το λευκή μπλούζα της και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Η Δανάη Δουκάκη κρατάει στα χέρια της το φούξια σουτιέν και η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός, που ενσαρκώνει τη Θεοδοσία στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, είχε μιλήσει στο Marie Claire Δεκεμβρίου και την Αναστασία Καμβύση. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο τι κάνει στα μάτια της μια γυναίκα όμορφη. “Κάτι λέγαμε τις προάλλες με τον πατέρα μου για την ομορφιά και είπα και σε εκείνον αυτό που θα σου πω κι εσένα: η ομορφιά είναι αφοπλιστική. Βλέπεις έναν άνθρωπο, ένα τοπίο και χάνεις τα λόγια σου. Μου έχει τύχει να θαυμάσω κάποιον χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό γι’ αυτόν” είπε.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον Γιάννη Στάνκογλου και την Έλλη Τρίγκου.

Και συνέχισε: “Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Εχω συναντήσει ανθρώπους που εκ πρώτης όψεως δεν είναι τόσο όμορφοι αντικειμενικά, αλλά το χαμόγελο, τα μάτια, η προσωπικότητά τους τούς έκανε στα μάτια μου πανέμορφους στη συνέχεια.”

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook