Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες έχει σχέση με τον αδερφό πασίγνωστου ηθοποιού

η-θεοδοσία-από-τις-άγριες-μέλισσες-έχε-1112224

Μπορεί στο Διαφάνι να είναι πολύ πληγωμένη από το σύζυγό της Λάμπρο, στην πραγματική ζωή όμως, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που υποδύεται τη Θεοδοσία στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι ερωτευμένη με τον αδερφό πασίγνωστου ηθοποιού. Ο λόγος για το σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, τον αδερφό δηλαδή του Αποστόλη Τότσικα με τον οποίο διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες.

Το ζευγάρι «πρόδωσε» τη σχέση του μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσαν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, στην οποία η δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει με φίλες της στο φακό του αγαπημένου της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanassis Totsikas (@zantot) στις

Σύμφωνα με την Real Life, ο Θανάσης, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Αποστόλη. Τα δύο αδέλφια διατηρούν μια καταπληκτική σχέση και είναι πολύ δεμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έγιναν ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και, παρόλο που η Χριστίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Όπως εκμυστηρεύεται στο φιλικό της περιβάλλον, «είμαι καλά και ζω την ευτυχία στα προσωπικά μου».

Στα μέσα Αυγούστου, όταν η Χριστίνα ολοκλήρωσε ένα μέρος των γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες μέλισσες», ταξίδεψε μαζί με τον Θανάση και τους φίλους τους σε γραφικό νησί των Δωδεκανήσων. Μάλιστα, μια φωτογραφία της μαζί με φίλες της, της οποίας το «κλικ» πάτησε ο Θ. Τότσικας, είναι αυτή που «πρόδωσε» τη σχέση τους. Οι δυο τους, αν και είναι πολύ ερωτευμένοι, δεν βιάζονται να περάσουν στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους και δεν έχουν συγκατοικήσει ακόμα.

Άλλωστε, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δεν είναι από τις γυναίκες που ανυπομονούν να ντυθούν νύφες, επομένως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο κοντινό μέλλον. Περνούν υπέροχα στον ελεύθερο χρόνο τους και κάνουν παρέα με καλούς τους φίλους, χωρίς όμως να επισκέπτονται μέρη όπου παραμονεύουν οι παπαράτσι. Και μπορεί στη μικρή οθόνη η Χριστίνα να υποδύεται μια γυναίκα της οποίας ο άντρας έχει χαρίσει την καρδιά του σε άλλη γυναίκα, αλλά, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, στην πραγματική ζωή δεν θα μπορούσε να δεχθεί κάτι τέτοιο. «Είμαι τόσο εγωίστρια, που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε εμένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατούν συνήθως όσο κρατά η δουλειά».

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook