Η θεατρική παράσταση «La Nona» στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων

η-θεατρική-παράσταση-la-nona-στο-βενιζέλε-978726

Mετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις της «ΝΟΝΑ» που δόθηκαν στο Δημαρχείο Κισάμου, από το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα Κισάμου «Πρόβα 4ώρου», η παράσταση μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Ωδείο στα Χανιά, όπου θα παιχτεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στις 8 το βράδυ.

Αξίζει το Χανιώτικο κοινό να δει αυτή τη μαύρη Κωμωδία του Αργεντίνου συγγραφέα Ρομπέρτο Κόσα, αλλά και κάποιοι που τυχόν δεν την πρόλαβαν στην Κίσαμο.

Η υπόθεση του έργου

Μια οικογένεια Ιταλών μεταναστών στο Μπουένος Άιρες, στην δεκαετία του 1970, οδηγείται στη φτώχεια και την απελπισία, από την ακόρεστη όρεξη της Νόννα, μιας εκατοχρονίτισσας βουλιμικής γιαγιάς που ακροβατεί ανάμεσα στο τραγικό και το γελοίο. Όλοι απειλούνται τελικά απ’ την γιαγιά – αδηφάγο εξουσία καθώς μετατρέπονται σταδιακά, σε υποχείριά της ενώ προσπαθούν ν’ αντιδράσουν. Μέχρι πού θα φτάσουν για να γλιτώσουν απ’ τη βουλιμική μανία της; Τι θα κάνουν προκειμένου να επιβιώσουν;Οι συντελεστές

Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται με αλφαβητική σειρά οι: Ίριδα Βεστάκη, Μαρία Κακαβελάκη, Χάρης Κοκολάκης, Κωστής Κυριτσάκης, Σπύρος Παππάς, Μανώλης Πλουμίδης, Πόπη Χοχλάκη.

Τα σκηνικά, η εικαστική επιμέλεια της αφίσας και του προγράμματος είναι του Θοδωρή Παρασκάκη, ενώ οι κομμώσεις και το Μακιγιάζ της Μαρίας Μουντάκη.

Το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα Κισάμου «Πρόβα 4ώρου» τελεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου «ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ», και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του Συλλόγου. Διάρκεια παράστασης 1:30΄ Τιμή εισιτηρίου 10€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook