Η «Θεανώ» είναι έτοιμη να σας λύσει τις απορίες για τον κορονοϊό και μέσω Viber

Διαθέσιμη και μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Viber είναι πλέον η «Θεανώ», η διαλογική ψηφιακή βοηθός του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» για τον κορονοϊό.

Η «Θεανώ» έχει υλοποιηθεί από τους ερευνητές του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου με στόχο να δίνει έγκυρες πληροφορίες για την πανδημία, βασιζόμενη σε τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ποιος είναι ο στόχος της «Θεανώς»
Η διαλογική ψηφιακή βοηθός του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επιθυμεί να κρατάει ενήμερους τους πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας, έτσι ώστε να μπορούν να παίρνουν αποφάσεις με βάση τις οδηγίες των ειδικών, καθώς και να μειώνει τον πανικό, προσφέροντας τη δυνατότητα αυτοαξιολόγησης των συμπτωμάτων.

Αν κάποιος θέλει να μάθει πληροφορίες για τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα, σε χώρες του εξωτερικού και συνολικά στον κόσμο, την πληρότητα σε ΜΕΘ και για τον αριθμό των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί ή ποια φαρμακεία είναι κοντά του, μπορεί να συνομιλήσει με τη «Θεανώ» στο Viber ή στη διεύθυνση: athenarc.gr/el/theano-covid19-chatbot.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ