I-TECH στα Χανιά | Γιορτάζει 15 χρόνια λειτουργίας και είναι γεμάτο προσφορές έως και -70%! Δίνει δωρεάν bonus αξίας 50€ | Photos + Video

i-tech-στα-χανιά-γιορτάζει-15-χρόνια-λειτουρ-1705953

To I-TECH ιδρύθηκε το 2008 και από τότε έως σήμερα κατάφερε προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες να κατέχει εξέχουσα θέση στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής.

Βασικός σκοπός είναι να παρέχουν σε κάθε πελάτη, απαράμιλλη ικανοποίηση μέσω των υπηρεσιών τους. Από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε στο I-Tech έως ότου ολοκληρωθεί η εργασία που τους αναθέσατε, θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα είστε ευχαριστημένοι.

Οι υπηρεσίες του I-Tech καλύπτουν σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να χρειαστείτε για τον υπολογιστή σας!

Παρέχουν αξιόπιστο SERVICE με τη βοήθεια του υψηλού επιπέδου, της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας των στελεχών της εταιρείας.

Εξειδικεύονται στο να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είσαστε σε σίγουρα χέρια.

Γρήγορη- άμεση εξυπηρέτηση.

Οικονομική Λύση

Tο I-Tech ήταν το πρώτο κατάστημα στα Χανιά το οποίο έδινε τη δυνατότητα αγοράς Refurbished PCs – Laptops με μειωμένη τιμή έως και -70%, κάτι που συνέβαινε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Γιώργος Ηλιάκης: Πριν 15 χρόνια ήρθε στα Χανιά μια νέα ιδέα για ένα νέο κατάστημα όπου θα μπορείς αγοράζεις Refurbished PCs- Laptops με μειωμένη τιμή έως και -70%.  Στο εξωτερικό το βλέπαμε γιατί όχι και στην Ελλάδα! Το όνομα που διάλεξα τότε I-Tech (λίγοι κατάλαβαν τότε την πραγματική του σημασία καθώς εννοούσα: Iliakis-Technology). Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε το 2008 σε όλους τους πελάτες μας, στον καθένα ξεχωριστά τι σημαίνει «ΑνακατασκευασμένοςΥπολογιστής»

Μετά από 2 χρόνια είδαμε την απίστευτη άνοδο των Refurbished PCsμε έδρα το κατάστημα μας στα Χανιά! Από εκεί και έπειτα ο κόσμος, τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες, μας εμπιστευθήκαν και οι παραγγελίες μας εκτοξευθήκαν!

Πάντα συνεργαζόμασταν έως και σήμερα ΜΟΝΟ με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές για Refurbished PCs & Laptops όπως Dell, Lenovo, HP, Toshiba, Fujitsu, Asus κλπ., επιτυγχάνοντας έτσι να έχουμε μια εγγύηση από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες Η/Υ.

Έτσι τότε μετά από τέτοια ζήτηση σταματήσαμε τις εισαγωγές λίγων παλετών κάθε μήνα και ξεκινήσαμε με την βοήθεια του πατέρα μου (Νικόλαου Ηλιάκη) και μετά από πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και καινούργιες συνεργασίες, να φέρνουμε ολόκληρα κοντέινερ Refurbished PCs – Laptops από Βέλγιο, Ολλανδία και φυσικά Αγγλία που ήταν τότε η πρώτη χώρα σε αυτό το είδος!

Ήταν ένα είδος άγνωστο τότε σχεδόν σε όλους στην Ελλάδα και είμαι πραγματικά περήφανος που μας εμπιστεύτηκαν και καταφέραμε για αρχή να τα γνωρίσουν μέσα από εμάς και να δώσουμε την αξιοπιστία που έπρεπε να έχουν οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές. Τώρα τα Refurbished PCs & Laptops τα ξέρουν όλοι. Το πιστέψαμε, το δουλέψαμε, το κυνηγήσαμε, το καταφέραμε»! μας λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάκης.

Για να δείτε ανακατασκευασμένους υπολογιστές κάντε κλικ ΕΔΩ

Οι ιδέες όμως στο I-Tech φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε και σε άλλα concept:

Κατασκευή μοναδικών I-Tech PCs:

Κάνει εισαγωγές Tablet υψηλής ποιότητας νέων κατασκευαστών όπως Teclast, Yestel, Goodtel κ.α. με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά, πολλά αξεσουάρ και δώρα και τιμές πραγματικά απίστευτα χαμηλές.

Πλέον μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές του όχι μόνο με το Skroutz, αλλά και με μεγαλύτερες πλατφόρμες όπως του Amazon, Εbay και Αli Express όπου θα διαπιστώσετε με μια μικρή έρευνα αγοράς ότι έχει καταφέρει να δίνει καλύτερες τιμές και φυσικά μακράν καλύτερο service!

GOODTEL G2 δείτε ΕΔΩ

TABLET AOYODKG  δείτε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα tablet καντε κλικ ΕΔΩ

Κάνει συνεχώς εισαγωγές καινούργιων λάπτοπ με τις καλύτερες τιμές Πανελλαδικά:

Επίσης κάνει εισαγωγές και σε πολλά άλλα προϊόντα όπως Smartwatch, Bluetooth Ηχείων & Βluetooth, ακουστικών υψηλής ποιότητας νέων κατασκευαστών όπως Hommie , Beecaro κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Smart watches καντε κλικ ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Bluetooth Ακουστικα καντε κλικ ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Blue tooth Hχεία καντε κλικ ΕΔΩ 

Δημιούργησε ολοκαίνουργιο σύγχρονο οργανωμένο και πλήρως ενημερωμένο  E-Shop: www.i-techshop.gr

Έχει απίστευτες καλοκαιριές προσφορές 2023 για να τις δείτε όλες κάντε κλικ ΕΔΩ 

Συνεργάζεται πλέον και με τo Βest Price οπου μπορείτε να δείτε τα προϊόντα και τις απίστευτες τιμές του I-Tech και μέσα από το την πλατφόρμα του Best Price:

https://www.bestprice.gr/search?store=i-techshop.gr

Kαι συνεχίζει δυναμικά…!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη & προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας όλα αυτά τα χρόνια!

15 χρόνια τώρα είσαστε μαζί μας!

15 χρόνια λειτουργίας χάρη σε εσάς!

Γιορτάζουμε 15 χρόνια και δίνουμε εκπτωτική κάρτα -10% BONUS GIFT CARD αξίας 50€ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ!!!

*** Περάστε από το κατάστημά μας έως τις 30 Ιουνίου να παραλάβετε την εκπτωτική σας κάρτα.

Αποκορώνου 57 Χανιά

Τηλ: 2821074470

https://www.facebook.com/itechshop.gr

One thought on “I-TECH στα Χανιά | Γιορτάζει 15 χρόνια λειτουργίας και είναι γεμάτο προσφορές έως και -70%! Δίνει δωρεάν bonus αξίας 50€ | Photos + Video

  1. Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν την περίοδο του COVID-19 έπρεπε να αγοράσω δύο (2) Η/Υ για να κάνουν τα παιδιά μου μάθημα. Αγόρασα ανακατασκευασμένες κεντρικές μονάδες και καινούργιες οθόνες. Το συνολικό ποσό ήταν μέσα στα όρια του προϋπολογισμού μου, ενώ για την ποιότητα έχω να πω ότι χωρίς αναβάθμιση υποστηρίζουν σήμερα τις ανάγκες εφήβων (παιχνίδια αυξημένων απαιτήσεων, επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο, αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής, κ.α.)
    Πολύ καλός επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί.
    Υποδειγματική υποστήριξη και μετά την πώληση.
    Τοπική επιχείρηση που αξίζει να στηρίζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook