I-Tech: Από το 2008 έχει κερδίσει μια εξέχουσα θέση στην αγορά Πληροφορικής των Χανίων

i-tech-από-το-2008-έχει-κερδίσει-μια-εξέχουσα-θέ-1068082

To I-Tech ιδρύθηκε το 2008 και από τότε έως σήμερα κατάφερε, προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, να κατέχει εξέχουσα θέση στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, καθώς στελεχώνεται από ειδικούς και τεχνικούς με μεγάλη γνώση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν το αντικείμενό της.

«Κάθε νέα εργασία είναι για εμάς μία πρόκληση. Κάθε μέρα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας σε ποιότητα, ταχύτητα εξυπηρέτησης και παροχής εργασιών. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να χρειαστείτε για τον υπολογιστή σας. Μπορούμε να σας συνδέσουμε στο Διαδίκτυο/Internet, να επισκευάσουμε χαλασμένα μηχανήματα, να εγκαταστήσουμε ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι ή το γραφείο σας, να σας προστατεύσουμε από τους τελευταίους ιούς και τους ανεπιθύμητους εισβολείς και να σας παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη«, μας λέει ο υπεύθυνος κύριος Γιώργος Ηλιάκης.

Βασικός σκοπός του I-Tech είναι η απαράμιλλη ικανοποίηση κάθε πελάτη, από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσει μαζί του, έως ότου ολοκληρωθεί η εκάστοτε εργασία, ενώ παρέχει επίσης αξιόπιστο service με τη βοήθεια του υψηλού επιπέδου κατάρτισης, της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας των στελεχών του.

Στο I-Tech θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία και φοβερές τιμές σε ανακατασκευασμένους Η/Υ – Laptops και Οθόνες (Refurbished PC’s- Laptops – Monitors)! Οι Ανακατασκευασμένοι Υπολογιστές εισάγονται από Αγγλία, Βέλγιο και Ολλανδία σε συνεργασία μόνο με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές, όπως Dell, Lenovo, HP, Fujitsu, Asus κλπ… Έτσι προσφέρει εγγυήσεις  και πολυ καλες τιμές.

«Η επιχείρηση, από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει ανοδική πορεία κύκλου εργασιών και πωλήσεων, παρέχοντας στον πελάτη υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως τα I-Tech PC’s», συμπληρώνει ο κύριος Ηλιάκης που θεωρεί μεγάλο ατού τις οικονομικές λύσεις που προσφέρει, την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές, τόσο στο service όσο και στα προϊόντα τεχνολογίας.

Στόχος, να ανοίξουν δύο ακόμα I-Tech, σε Ρέθυμνο και Αθήνα, για να εξυπηρετούνται και με φυσικά καταστήματα πολλοί πελάτες που ήδη προτιμούν και εμπιστεύονται για χρόνια το www.i-techshop.gr.

Διεύθυνση:  Αποκορώνου 57, Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 74470

Facebook: https://www.facebook.com/itechshop.gr/

Website:  https://www.i-techshop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook