Η συνέντευξη Ρουβά ήταν το «ξέπλυμα» του αιώνα

η-συνέντευξη-ρουβά-ήταν-το-ξέπλυμα-τ-1378235

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραύνωσε τη Σίσσυ Χρηστίδου για την συνέντευξη – βήμα στον Σάκη Ρουβά

Η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σε μεγάλο βαθμό αφιερωμένη στα απόνερα της συνέντευξης Ρουβά στη Σίσσυ Χρηστίδου με τοποθετήσεις ανθρώπων του καλλιτεχνικού και νομικού κόσμου.

Μιλώντας στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Μου είναι πολύ συμπαθής (η Σίσσυ Χρηστίδου) – δεν μου λέει τίποτα. Είναι μητέρα – δεν μου λέει τίποτα. Το υβριστικό και το εμπρηστικό του διαδικτύου είναι μια άλλη υπόθεση. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ένας που να μην πει πόσο κακιά είναι αυτή η ελευθεριότητα για την ελευθερία του διαδικτύου που είναι μεγάλη κατάκτηση» είπε στην αρχή της τοποθέτησης του.

Και συνέχισε: «Όταν κάνεις μίας συνέντευξη, ακόμα και να εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, που είναι μονόλογος, υπάρχει η διαδικασία που λέγεται follow up. Δηλαδή, βάσει αυτού που λες, σε ρωτάω κάτι. Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα που έχει καταστραφεί η ζωή τους, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του προς τον θύτη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έκανε συνέντευξη για να είναι ευγενική. Άφησε να κάνει δήλωση. Δεν έγινε καμία αντερώτηση που να του λέει λες “αυτό” αλλά ξέρεις “εκείνο”.

Δεν υπήρξε συνέντευξη. Υπήρξε “σου δίνω το βήμα”, πες ό,τι θες. Κι εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα. Τελεία και παύλα» δήλωσε ο βετεράνος παρουσιαστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook