Η συγνώμη του Καμπουράκη

η-συγνώμη-του-καμπουράκη-844484

Για το θέμα που προέκυψε από το «χιουμοράκι» με τους τυφλούς που έκανε στην έναρξη της εκπομπής στον ΣΚΑΙ το δίδυμο Χατζή – Καμπουράκη, ο Δημήτρης Καμπουράκης λίγη ώρα αργότερα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, έκανε την εξής δήλωση:

“Ζητώ συγνώμη, δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω κανέναν με τον πρωινό τηλεοπτικό μου αυτοσαρκασμό με τα γυαλιά. Έκανα μια σοβαρή επέμβαση στο μάτι, γράφτηκαν και ακούστηκαν υπερβολές για την εγχείρηση και αυτό θέλησα –ανεπιτυχώς- να διακωμωδήσω. Εγώ παρέσυρα και τον Τάκη Χατζή.

Τριάντα χρόνια στην δημοσιογραφία, δεν νομίζω ότι έχω δείξει δείγματα ρατσισμού απέναντι σε συνανθρώπους μου που έχουν προβλήματα όρασης ή άλλου είδους αναπηρίες. Ίσα-ίσα στέκομαι δίπλα στον καθημερινό αγώνα τους εναντίον των προκαταλήψεων και των στερεότυπων που τους καταδυναστεύουν. Αν η αποτυχημένη πλάκα μου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα, ζητώ και πάλι συγνώμη. Θα υπάρξει φυσικά επανόρθωση και από την εκπομπή”.

One thought on “Η συγνώμη του Καμπουράκη

  1. Από τότε που βγήκε η συγνώμη χ@στηκαν@ οι άντρες λεγανε οι παλιό μας Καμπουρακη.Να μας πεις συγνώμη και για τα χρόνια που ήσουνα στο Μέγκα και μας έλεγες για το καλό μνημόνιο με τον συμπαρουσιαστή σου όταν εμείς χάναμε τις δουλειές μας από την κρίση.Α και κρίμα έχω πάρει τόσα βιβλία σου θα τα πετάξω στα σκουπίδια σημερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook