Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που έσωσε τον 13χρονο από το σκυλί – «Πετούσα πέτρες, φώναζα»

η-συγκλονιστική-μαρτυρία-του-ανθρώπο-1556614

Σκύλος κατασπάραξε μαθητή την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, σοκάρουν τα αδιανόητα τραύματα στο πρόσωπο του παιδιού.

Είναι μια φωτογραφία σοκ από τα τραύματα ενός μικρού παιδιού στο Λαγονήσι που βρέθηκε να παλεύει για την ζωή του στα καλά καθούμενα.

Η Αγγελική Καλαβρία, μητέρα του μαθητή δήλωσε για το περιστατικό: «Μπορεί να μην φταίει το σκυλί αλλά ο κηδεμόνας του δεν μπορεί να το αφήνει να τρώει τον κόσμο».

Ο μικρός μαθητής πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι του το πρωί της Πέμπτης όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ένας σκύλος. Το παιδί έζησε τον απολυτό τρόμο όταν συμφώνα με πληροφορίες το σκυλί ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του και το δάγκωσε με τόση ,μανία ώστε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο με βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Από τύχη γλίτωσε τα χειροτέρα το παιδί, η επέμβαση τριών ανδρών το απελευθέρωσε από τα δόντια του σκύλου

Σωτήρια για τον μικρό μαθητή ήταν η παρέμβαση ιδιοκτήτη βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά.

Καθώς το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και έβαλε το χέρι του για να προστατευτεί οι κραυγές του παιδιού κινητοποίησε τον ιδιοκτήτη του βρεφονηπιακού σταθμού και με τη βοήθεια άλλων 2 ανδρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο.

Μαρτυρία του ανθρώπου που έσωσε το παιδί

«Εγώ απομάκρυνα το σκύλο του πέταξα κάτι πέτρες και του φώναζα για να φύγει αρχικά δεν έφευγε. Το σκυλί ήταν κάτω και το παιδί φώναζε κυνήγησα το σκυλί και έφυγε ευτυχώς απομακρύνθηκε σηκώθηκε το παιδάκι του λέγαμε να φωνάξουμε την αστυνομία το ασθενοφόρο δεν ήθελε να πάρει τους γονείς του πήρε τους γονείς του. Πόναγε το παιδί».

Τι είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου – Μήνυση έκανε η μητέρα του παιδιού

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκύλου μετέφερε άμεσα το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων αλλά, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Η μητέρα του μαθητή ανέφερε: «Από την μεριά του ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι».

Η μητέρα του 14χρονου έκανε μήνυση και έκτοτε ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.

Αυτόπτης μάρτυρας στο Live News – «Εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι»

Ο Ανδρέας Μπαλντούμας, ο άνδρας που έσωσε το 13χρονο αγόρι μίλησε στο Live News κι ανέφερε: «Το παιδί είχε δαγκωματιές στο χέρι, σε διάφορα σημεία και το είχε δαγκώσει και στο πρόσωπο. Ευτυχώς όμως φώναξα κι έφυγε το σκυλί. Το σκυλί δεν φαινόταν άγριο, μου φαίνεται περίεργο που επιτέθηκε Ακίτα. Πάντως, εάν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα το έτρωγε το παιδάκι».

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook