Η συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα: «Ζήτησα από τους γιατρούς να ξυπνήσουμε τον Παύλο»

η-συγκλονιστική-κατάθεση-της-μάγδας-φ-1539773
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Ανήμερα της δεύτερης επετείου από την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου, που έγινε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, ξεκίνησε να καταθέτει η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

Πριν από την έναρξη της δίκης κατατέθηκε αίτημα από την Πολιτική Αγωγή προς το Δικαστήριο, να επιτραπεί η τηλεοπτική κάλυψη της δίκης, εφόσον συμφωνούν Εισαγγελέας και διάδικοι.

Ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Στη δικαστική αίθουσα σήμερα, παρών είναι μόνον ο Γιάννης Λαγός, ενώ η πλευρά της αίθουσας, που στην προηγούμενη δικάσιμο κάθονταν οι υποστηρικτές των κατηγορουμένων, σήμερα, που καταθέτει η Μάγδα Φύσσα, είναι άδεια.

Η Πρόεδρος εκφώνησε το όνομα της Μάγδας Φύσσα:

– Ελάτε, η κυρία μάρτυρας. Η κυρία Φύσσα. Πείτε μας τι ξέρετε για αύτη την υπόθεση

Μάγδα: Τι ξέρω γι’ αυτή την υπόθεση; Του παιδιού μου εννοείται ε; Για τον Παύλο να μιλήσω.

Και ξεκίνησε η κατάθεση της:

«Είμαι η μητέρα του, ονομάζομαι Μάγδα, και ο Παύλος είναι γιος μου. Θα ξεκινήσω από τις 17/9/2013, που είδα για τελευταία φορά το παιδί μου, στις 5μιση το απόγευμα, χαιρετηθήκαμε, θα πήγαινε να δει ένα φίλο του με την κοπέλα του, τη Χρύσα, να πιούνε καφέ, και συγκεκριμένα, στο Δούλβαρη, και μετά θα πήγαιναν να δούνε μπάλα και επειδή ακριβώς δε θα βρισκόμασταν το βράδυ, θα ήμουν στο σπίτι της κόρης μου, χαιρετηθήκαμε και είπαμε θα τα πούμε το πρωί. Φύγανε τα παιδιά, έφυγα και εγώ και πήγα στην κόρη μου. Τίποτα δεν προμήνυε το μεγάλο κακό που μας βρήκε.

Γύρω στις 2 η ώρα, δεν μπορώ να θυμηθώ, χτυπάει το τηλέφωνο της κόρης μου και είναι ο κουνιάδος της που ζητάει να ανοίξει την πόρτα. Ήταν μαζί με το μπαμπά της. Σηκωθήκαμε απάνω, ξέροντας ότι κάτι κακό έχει γίνει αλλά δε γνωρίζαμε τίποτα».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook