Η συγκινητική δράση «Παππού, γιαγιά πάμε μια βόλτα στο λιμάνι» από τον δήμο Χανίων | Video + Photos

η-συγκινητική-δράση-παππού-γιαγιά-πά-1285953

Με επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021. Με κεντρικό θέμα: «Κόσμος σε Κίνηση» διοργανώνεται μεγάλος αριθμός δράσεων, εστιάζοντας στην αμοιβαία κατανόηση τόσο στο πλαίσιο της οικολογικής βιώσιμης κινητικότητας όσο και της μέριμνας για ισότιμη προσβασιμότητα.

Συγκεκριμένα σήμερα, Τρίτη 21/9, στις 09.00 το πρωί, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ξεκίνησε η δράση «Παππού, γιαγιά πάμε μια βόλτα στο λιμάνι» για τους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., το ΚΠΕ Βάμου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.O πρόεδρος της κυκλοφοριακής επιτροπής του δήμου Χανίων, Καλογριδάκης Μιχάλης, μίλησε στο zarpanews.gr για την σημερινή μέρα που είχε ως στόχο την κατανόηση των προβλημάτων κινητικότητας που αντιμετωπίζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτές τις δράσεις, θα πρέπει σιγά σιγά να ευαισθητοποιηθούν όλοι και να αρχίσουμε να αλλάζουμε την κουλτούρα μας».

«Σήμερα θεωρώ την σημερινή δράση από τις πιο σημαντικές διότι συνεργαζόμαστε με τα ΚΑΠΗ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κ. Κουνελάκη, τις υπεύθυνες κοινωνικούς λειτουργούς που συνέβαλαν στο να μαζευτεί όλος αυτός ο κόσμος εδώ» δήλωσε η αντιδήμαρχος, Ελένη Ζερβουδάκη.

Με την σειρά της η προϊσταμένη κοινωνικής πολιτικής του ΔΟΚΙΠ, Κατερίνα Κουνελάκη, είπε και εκείνη μερικά λόγια για την σημερινή μέρα. «Tα ΚΑΠΗ ήταν κλειστά για περίπου 1,5 χρόνο και άνοιξαν πριν ένα μήνα υπό προϋποθέσεις. Είναι ευκαιρία για τους ανθρώπους αυτούς να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και να περάσουν όμορφα».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook