Η στρατηγική κίνηση από Alpha και Star για να απογειώσουν τα νούμερά τους

η-στρατηγική-κίνηση-από-alpha-και-star-για-να-απ-900923

Δύο από τα κανάλια που διαμορφώνουν τον τηλεοπτικό χάρτη στην Ελλάδα έχουν στόχο να αλλάξουν ξανά το μιντιακό τοπίο και εργάζονται πυρετωδώς ώστε να πραγματώσουν αυτό τους το σχέδιο.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο σταθμών, Alpha και Star, καθώς και οι δυο ανήκουν στον όμιλο Βαρδινογιάννη, οι αλλαγές πίσω από τις κάμερες αλλά και μπροστά από αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται.

Ο στόχος; Φυσικά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο όμιλος προετοιμάζει κίνηση-ματ προκειμένου από το φθινόπωρο και μετά να απογειωθούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα βλέμματα όλων των σταθμών και των επιχειρηματιών είναι στραμμένα στον πλειστηριασμό της ταινιοθήκης του Mega η οποία θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο.

Ο ισχυρός άνδρας του ομίλου, Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον του για τον μικρό αυτό «θησαυρό» που θα δώσει πλεονέκτημα στους σταθμούς του και σκοπεύει να τον διεκδικήσει.

Όμως την ίδια επιθυμία έχει εκφράσει και ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος θέλει την ταινιοθήκη του Mega για λογαριασμό του Open. Εξάλλου όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας κατά τη πρόσφατη επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του σταθμού, έχει νοοτροπία «πρωταθλητή» και αν καταφέρει να αποκτήσει την ταινιοθήκη του Mega θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα στον «πρωταθλητισμό» της τηλεθέασης.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook