Η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς λυγίζει – «Με απειλούσαν να μην πάω στο Μοσχάτο» είπε ο τραγουδιστής

η-στιγμή-που-ο-σάκης-ρουβάς-λυγίζει-1233401

Ο Σάκης Ρουβλάς σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για όλα. Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Σάκης Ρουβάς λύγισε όταν είδε και άκουσε τη μητέρα του.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς είπε μεταξύ άλλων: «Τα πάντα στη ζωή μου, ότι έχω πετύχει και ότι δεν έχω πετύχει, ότι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια.

Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ότι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δε πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας.

Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολο, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του ο Σάκης Ρουβάς.

Στη συνέχεια ωστόσο, τον τραγουδιστή περίμενε μια μεγάλη έκπληξη αφού για πρώτη φορά η μητέρα του Mαρία Πανάρετου, μίλησε τηλεοπτικά για τον γιο της. «Στα 19 του έφυγε. Η καρδιά μου σφίχτηκε.

Του έδωσα τρεις συμβουλές, να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μη μπλεχτεί από τα άσχημα πράγματα της νύχτας και ακόμη μια που θέλω να την κρατήσω για εμάς. Το μυαλό μου δε μπορούσε να διανοηθεί όλα αυτό που ακολούθησε και γίνεται μέχρι σήμερα…Ο Σάκης όταν έρχεται στο σπίτι ακουμπάει τον τοίχο και λέει “το σπίτι μου”.

Αν δει κάποιον που γνωρίζει τον φωνάζει. Είναι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει… Δε με παίδεψε, με βοήθησε με τα αδέρφια του… Ήταν ένας καλός γιος, και είναι. Αν υπάρχω και ζω είναι από τον γιο μου, και από τα άλλα μου παιδιά αλλά αυτός είναι που είχε τη δυνατότητα να μου παρέχει ένα καλό επίπεδο ζωής», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Φανερά συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς, μετά την προβολή του βίντεο ανέφερε: «Με την μητέρα μου πηγαίναμε μαζί στο νυχτερινό σχολείο. Συγκινήθηκα που την άκουσα. Από την Κέρκυρα έχω φύγει από τα 18 μου. Με τη μητέρα μου έχω ζήσει αλλά όχι όσο θα ήθελα, το ίδιο και με τον πατέρα μου.

Ήμουν 12 ετών όταν χώρισαν. Σκέφτομαι πόσα πράγματα έχω να πω με τη μητέρα μου… Σκέφτομαι πόσο πολύ θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι μεταξύ μας, και εγώ με την μητέρα και τον πατέρα μου, και δε το κάνουμε. Χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας χωρίς να λέμε αυτά που αισθανόμαστε, από φόβο…», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Για τη σχέση του με τις… Ρουβίτσες κλήθηκε να απαντήσειο σούπερ σταρ στο Ενώπιος Ενωπίω και αναφέρθηκε σε ένα φεστιβάλ που τραγούδησε πίσω στο μακρινό 1991, όπου τα κορίτσια τον αποθέωναν και τα αγόρια του πετούσαν πέτρες.

«Άρχισαν κάποια αγόρια να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε επίσης: «Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια”».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook