Η στιγμή που αστυνομικοί γκρεμίζουν χωρίς ίχνος ντροπής την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού – Συγκλονιστικό βίντεο

η-στιγμή-που-αστυνομικοί-γκρεμίζουν-χ-1570650

Σκληρές και απάνθρωπες στιγμές ζει η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία χάνει τη μοναδική της οικία για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτική κάρτα, καθώς αστυνομικοί με κλητήρα μετέβησαν στο σπίτι της και έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

Η ίδια, μάλιστα, καταγγέλλει πως «τη διέλυσαν», αλλά και πως ο κλητήρας την χτύπησε στο χέρι.

Οι αστυνομικοί τής έδωσαν μόλις λίγα ρούχα, τις δύο γάτες της και τον υπολογιστή της, με την Ιωάννα Κολοβού να μένει πλέον άστεγη.

Εντέλει σταμάτησε η διαδικασία έξωσης, καθώς στο σημείο βρέθηκαν πολίτες, αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη και του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη.

Ωστόσο βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί γκρέμισαν την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου.

Τα στιγμιότυπα κατέγραψαν γείτονες της κ. Κολοβού που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για συμπαράσταση, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

«Από τον Πάτση είστε;», «δεν ντρέπεστε να κάνετε αυτά τα πράγματα;», «αίσχος», «ντροπή», ακούγονται να λένε οι γείτονες, ενώ ένας αστυνομικός καταγράφθηκε να λέει στη συνταξιούχο: «Περάστε έξω κυρία μου, περάστε έξω», ενώ ένας άλλος της είπε «τίποτα δεν θα πάρεις».

Δείτε το βίντεο:

ieidiseis.gr, dikaiologitika.gr

One thought on “Η στιγμή που αστυνομικοί γκρεμίζουν χωρίς ίχνος ντροπής την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού – Συγκλονιστικό βίντεο

  1. Ο Κρίτων κ η γεροβασιλη πάνε όπου είναι κατάσχεση η μόνο στη κυρία αυτή; Που το έχει πάρει πατριωτικα να μην πληρώαει τα χρέη της κ να τα πληρώσουν άλλοι; Γιατί πάντα κάποιος πληρώνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook