Η σοκαριστική στιγμή που μηχανή χτυπάει παιδάκι στα Χανιά – Δραματικό βίντεο από τροχαίο

η-σοκαριστική-στιγμή-που-μηχανή-χτυπά-1243242

Ήταν 3 Ιουνίου, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 10χρονου παιδιού (δείτε ΕΔΩ).

Στο σημείο εκείνο υπήρχαν κάμερες ασφαλείες που κατέγραψαν το συμβάν και το zarpanews.gr εξασφάλισε το συγκλονιστικό βίντεο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το παιδί κάποια στιγμή πάει να περάσει τον δρόμο και ακολουθεί η σύγκρουση με τη μηχανή. Οι εμπλεκόμενοι σέρνονται στην άσφαλτο και στη συνέχεια κάποιοι περαστικοί έρχονται να βοηθήσουν.

Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά αν κρίνει κανείς από το βίντεο, γίνεται κατανοητό ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πολύ χειρότερη κατάληξη.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

12 thoughts on “Η σοκαριστική στιγμή που μηχανή χτυπάει παιδάκι στα Χανιά – Δραματικό βίντεο από τροχαίο

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ , ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΡΜ?? ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ?
    ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΑΤ)

  2. καποια στιγμη θα μαθουν να περπατανε στον δρομο οι ελληνες και να περνανε απο τις διαβασεις σεβομενοι κι αυτοι τον κοκ.

    Ελπιζω ο μοτοσυκλετιστης να ειναι καλα στην υγεια του και η ασφαλιστικη του εταιρια να του καλυψεις τις ζημιες που του προκαλεσε το παιδι που οι κηδεμονες του δεν το μαθανε πως περπατανε οι ανθρωποι.

    αν ηταν γατα ή κατσικι, να το καταλαβω, αν κι εκει θα ηταν προβλημα του δημο. Αλλα μεγαλο παιδι να περναει ετσι τον δρομο, θα μπορουσε να ειχε σκοτωθει ο οδηγος της μηχανης.

    1. κάτι τέτοιοι οδηγοί ελπίζω στην «κακιά» στιγμή να μην πάρουν κανένα μαζί τους και να πάνε μόνοι. το σχόλιο σου είναι της ίδιας ηλίθιας νοοτροπίας με αυτή του οδηγού στο βίντεο, και επίσης πες μας από Ηρ. πολυτεχνείου μέχρι αγορά έχει καμία διάβαση; (σίγουρα πρέπει να υπάρχει και το ενστικτο της αυτοπροστασίας όταν βγαίνει κανείς στη ζούγκλα του ελληνικού δρόμου)

  3. Από το βίντεο φαίνεται πόσο χαμηλό επίπεδο οδηγικής και κυκλοφοριακής αγωγής έχουμε στα Χανιά. Το παιδί τρέχει να περάσει απέναντι χωρίς να κοιτάξει, σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση και ο οδηγός της μηχανής έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και οδηγεί χωρίς κράνος..

  4. 1) Ελπιζουμε να ειναι καλα και οι δυο.
    2) Αυτο δεν ειναι μηχανακι , ειναι μηχανη και μαλιστα μεγαλου κυβισμου.
    3) Ειναι εκνευριστικο να βλεπουμε διπλη γραμμη, αυτοκινητα σταματημενα, και τη μηχανη να κανει προσπεραση με ταχυτητα σε διπλη διαχωριστικη γραμμη και χωρις να εχει ορατοτητα.. Ειναι πραγματικα εξοργιστικο για κατι τετοιο στο κεντρο της πολης.

  5. To λενε «Κυκλοφοριακη αγωγη» οσο ηλιθιος ειναι ο μηχανακιας που προσπερναει απο το πλάι στο αντιθετο ρευμα αλλο τοσο ειναι και το κοπελακι που περνάει ΧΩΡΙΣ να κοιταξει καν…!!!(και απο καπου που δδεν υπαρχει διαβαση ζεβρα που εχουν προτεραιοτητα ΠΑΝΤΑ οι πεζοι…Μα ψιλα γραμματα θα μου πεις,ποιος γονιος εκπαιδευει τα παιδια του στα βασικά;;;;

  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ; ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ…ΜΠΑΦΟ ; ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ ; ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η» ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ;

  7. Ο κάθε κακομοίρης βάζει μια κάμερα να βλέπει τους δρόμους. Καιρος είναι να αρχίσουν να πέφτουν τα πρόστιμα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τώρα ο καθένας αντί να βλέπει το σπίτι του έχει παρακολούθηση της κυκλοφορίας.

    1. Ναι απαγορεύεται αυτό. Αλλά δεν θα ‘πρεπε. Θα ‘πρεπε στους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους να υπάρχουν παντού κάμερες για να καταγράφουν τέτοια και άλλα περιστατικά και να βοηθούν την αστυνομία.

  8. Μάλλον δεν ξέρετε τι λέτε μερικοί.
    Η μηχανή είναι στο αντίθετο ρεύμα συνεπως το παιδί δεν έχει λόγο να κοιτάξει αντίθετα προς τη φορά κίνησης του ρεύματος.περναει το ρεύμα όπου έχει σταματήσει ο οδηγός του ιχε για να περάσει ο μικρός και μετά θα κοιτάξει από την άλλη πλευρά.οχι από την ίδια.η μηχανή μπαίνει αντίθετα και παραπλανα εντελώς το παιδί. Ο οδηγός που το άφησε να περασει καλώς έκανε δεν έχει σταματήσει ασκοπως.
    Κίνηση στο αντιθετο ρευμα, ταχύτητα μέσα στο κεντρο της πόλης, έλλειψη κράνους και τώρα πάμε στο καλύτερο.
    Δίπλωμα είχε η του το είχαν πάρει λόγω προηγούμενων παραβάσεων?
    Μη γραφετε οτι σας κατεβαίνει εκτίθεσαι μερικοί ως ηλιθιοι η βαλτοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook