Η Σερένα Γουίλιαμς με δάκρυα στα μάτια στο Τορόντο: «Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς»

η-σερένα-γουίλιαμς-με-δάκρυα-στα-μάτια-1504616

Με ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια και σκουπίζοντας τα δάκρυά της, η Σερένα Γουίλιαμς αποχαιρέτησε το κοινό του Τορόντο, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησή της από το τένις.

Η 23 φορές πρωταθλήτρια grand slam ηττήθηκε την Τετάρτη από την Μπελίντα Μπέντσιτς στον δεύτερο γύρο του Canadian Open στο Τορόντο. Ήταν ο πρώτος της αγώνας από τότε που, με ένα άρθρο στη Vogue, εξήγησε ότι «η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει» και ότι θα «συνεχίσει μακριά από το τένις».

«Όπως είπα και στο άρθρο, είμαι πολύ κακή στους αποχαιρετισμούς. Αλλά αντίο, Τορόντο», είπε στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα στον Καναδά. Ήταν πιθανώς η τελευταία εμφάνιση της Γουίλιαμς στο Canadian Open, στο οποίο έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλήτρια κατά τη διάρκεια της απίστευτης καριέρας της.

Σερένα Γουίλιαμς: Η αθλήτρια που μεταμόρφωσε το τένις

Μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της Venus, συνέβαλαν στη μεταμόρφωση του αθλήματος, κερδίζοντας τακτικά γκραν σλαμ τόσο στο απλό όσο και στο διπλό τένις.

Η 40χρονη Γουίλιμας έχει συγκεντρώσει 73 τίτλους στο μονό, 23 τίτλους στο διπλό και δύο τίτλους στο μεικτό διπλό, στους οποίους περιλαμβάνονται 39 τίτλοι γκραν σλαμ -23 τίτλοι στο μονό, 14 στο διπλό και δύο στο μεικτό διπλό.

«Ήταν πολλά τα συναισθήματα, προφανώς», είπε ο Ουίλιαμς στο κοινό, μιλώντας για τον αγώνα. «Μου αρέσει να παίζω εδώ, πάντα μου άρεσε να παίζω εδώ. Μακάρι να μπορούσα να παίξω καλύτερα, αλλά η Μπελίντα έπαιξε τόσο καλά σήμερα. Ήταν ένα ενδιαφέρον 24ωρο. Τέλος πάντων, αυτό είναι. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εδώ σήμερα και έπαιξα μπροστά σας παιδιά, ευχαριστώ για την υποστήριξη», κατέληξε η κορυφαία αθλήτρια.

Δώρα και δάκρυα από τους θεατές στο Τορόντο

Οι φίλαθλοι κατέκλυσαν το γήπεδο των 12.500 θέσεων για να παρακολουθήσουν τον αποχαιρετισμό της Γουίλιαμς και οι διοργανωτές του τουρνουά έστησαν για πρώτη φορά έναν υπαίθριο χώρο που χωρούσε άλλους 5.000. Μέσα στο στάδιο, το πλήθος κρατούσε πανό που έγραφαν «Ευχαριστούμε Σερένα», «23 θα μας λείψεις» ή απλά «Βασίλισσα».

Μια αποχαιρετιστήρια παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την Γουίλιαμς να δέχεται ένα δώρο από τους Toronto Maple Leafs του NHL και τους Toronto Raptors του NBA. Στη συνέχεια, η τενίστρια θα συμμετάσχει στο Western και στο Southern Open στο Σινσινάτι και τέλος στο US Open, το οποίο η ίδια έχει πει πως θα είναι το τελευταίο της τουρνουά.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook