Η Σελήνη είναι στον Ταύρο: Tα 3 ζώδια που θα βρουν την αδελφή ψυχή τους

η-σελήνη-είναι-στον-ταύρο-tα-3-ζώδια-που-θ-1507027

Οι μέρες ευνοούν τις καρμικές συναντήσεις

Είμαστε τόσο περίπλοκο είδος, εμείς οι άνθρωποι. Θέλουμε αγάπη, αλλά την εξιδανικεύουμε σε τέτοιο βαθμό που απογοητευόμαστε όταν τελικά τη βρούμε. Δημιουργούμε ιδανικά στο κεφάλι μας για το πώς θα μοιάζει η αγάπη και πώς θέλουμε μόνο την τέλεια αγάπη.

Παρακάμπτουμε ανθρώπους που θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι «τέλειοι» για εμάς επειδή τους λείπουν ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε για να είναι το κατάλληλο άτομο για εμάς. Μερικές φορές αυτό δεν είναι ρεαλιστικό.

Αυτό είναι το αστείο με τον έρωτα. Μερικοί άνθρωποι πραγματικά τον βιώνουν με τον καλύτερο. Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται δίκαιο, θα ήταν αβάσιμο να πιστεύουμε ότι η αδελφή ψυχή μας δεν υπάρχει.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Ταύρο, η έννοια του soul mate μοιάζει να παίρνει μορφή. Για ορισμένα ζώδια, η σημερινή μέρα δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση όπου θα μπορούσαν να ανακαλύψουν την αδελφή ψυχή τους.

Θέλουμε αλήθεια, ειλικρίνεια, μια σύνδεση ψυχής με ένα άλλο άτομο που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί και γεμάτοι ελπίδα. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Ταύρο, η οποία ξεκινά σήμερα, 16/8, κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να το βρουν.

1. Ταύρος

Δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά για να δείτε ότι η αδελφή ψυχή σας είναι εδώ μαζί σας. Το άτομο με το οποίο έχετε σχέση τώρα είναι το άτομο με το οποίο μπορείτε να συνεχίσετε να είστε για το υπόλοιπο της ζωής σας, και ενώ αυτό μπορεί να σας κάνει να ανατριχιάζετε είτε από τρόμο είτε από αγάπη, ξέρετε στην καρδιά σας ότι αυτό το άτομο είναι φτιαγμένο για εσάς. Το άτομο με το οποίο είστε τώρα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας, επιπλέον, νιώθετε καλά μαζί του σαν να έχετε ήδη περάσει μια ζωή μαζί.

2. Παρθένος

Έχετε μια αδελφή ψυχή που τυχαίνει να μην είναι ο σύντροφός σας, αλλά ο καλύτερός σας φίλος. Σε αυτό το σημείο, είναι απλώς θέμα λέξεων. Η πλατωνική αγάπη είναι η πιο όμορφη μορφή που μπορείτε να σκεφτείτε, και ενώ σας αρέσει να φλερτάρετε και να βρίσκεστε σε μια ρομαντική σχέση, είστε πιο ευτυχισμένοι όταν βρίσκεστε με αυτόν τον καλύτερο φίλο. Αυτή είναι η αδερφή ψυχή σας και πάντα το γνωρίζατε. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Ταύρο, θα μιλήσετε, θα θυμηθείτε όμορφες και αστείες στιγμές και θα γελάσετε με την ψυχή σας.

3. Ιχθύς

Η αδελφή ψυχή σας είναι κάπου εκεί έξω. Το ξέρετε, το αισθάνεστε, ενώ είναι πιθανό να την έχετε βρει αλλά το άλλο άτομο να μην γνωρίζει τα συναισθήματα σας. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας μαζί του και είναι πολύ πιθανό να έχετε την ανταπόκριση που τόσο θέλατε. Το φεγγάρι ευνοεί τις καρμικές συναντήσεις.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook