Η selfie της Μυρσίνης Λοϊζου με τον Αλέξη Τσίπρα και το χαλαρό γεύμα στο Μαξίμου

η-selfie-της-μυρσίνης-λοϊζου-με-τον-αλέξη-τσί-828737

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στη βεράντα του Μαξίμου τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η διάθεση ήταν χαλαρή μέχρι σημείου… selfie. Όπως αυτή που έβγαλε ο πρωθυπουργός με τη Μυρσίνη Λοΐζου.

Η μέρα «απαιτούσε» χαλαρή διάθεση. Έτσι όταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο Μαξίμου για το γεύμα που τους παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, μάλλον κανείς δεν είχε διάθεση για «βαριές» πολιτικές κουβέντες.

Τα χαμόγελα περίσσευαν. Και δεν έλειψαν οι… selfie. Όπως αυτή που τράβηξε και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου. Δίπλα της, χαμογελαστός όπως κι εκείνη, ο Αλέξης Τσίπρας, με τη μπορντό ζακέτα του και το μπλε πουκάμισο.

Η Μυρσίνη Λοΐζου ανέβασε και μια δεύτερη φωτογραφία, αυτή με την ανθυποψήφιά της Ιωάννα Κοντούλη και τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Ο πρώτος που είχε… σποϊλάρει, πάντως, για τα όσα έγιναν στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από το τραπέζι που έκανε στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Παρόντες στο γεύμα στη βεράντα του Μαξίμου ήταν μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, η Φωτεινή Σκοπούλη, ο Κώστας Αρβανίτης, η Μυρσίνη Λοΐζου, ενώ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές συνάντησαν οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Η selfie της Μυρσίνης Λοϊζου με τον Αλέξη Τσίπρα και το χαλαρό γεύμα στο Μαξίμου

  1. Κοπελια πηξαμε με τους υιους τις θυγατερες τους ανιψιους τους εγγονους όπως κ με τους κληρονομους-διαχειριστες…..ελεος με τον νεποτισμο!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook