Η «Σύνθεση Ανάκαμψης» με την Δώρα Κυριακάκη επικεφαλής διεκδικεί τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

η-σύνθεση-ανάκαμψης-με-την-δώρα-κυρι-1273701

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε η επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του νέου συνδυασμού με την ονομασία «Σύνθεση Ανάκαμψης» για τη συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Επικεφαλής αυτής της νέας προσπάθειας είναι η Δώρα Κυριακάκη γνωστή επιχειρηματίας του κοσμήματος στα Χανιά.

Αναλυτικά η διακήρυξη του συνδυασμού:

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και στην πρόοδο και τη συνοχή της Χανιώτικης Κοινωνίας.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, οι επιχειρηματίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις οικονομικής ασφυξίας. Πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν και ακόμα περισσότερες αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα για την επιβίωσή τους. Ο ανταγωνισμός με τις πολυεθνικές άνισος και συχνά χωρίς κανόνες, με το μέλλον αβέβαιο.

Σήμερα λοιπόν περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή η ανάγκη για συνεργασία και ενότητα, ιδιαίτερα μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων είναι επιβεβλημένη. Και στην προσπάθεια αυτή της ανάκαμψης, οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, συνθέτοντας έναν νέο ενωτικό συνδυασμό, τη ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, με επικεφαλής τη Δώρα Κυριακάκη, η οποία από τα νεανικά της κιόλας χρόνια αγωνίζεται να συνεχίσει με αρχές, εντιμότητα και συνέπεια την οικογενειακή της επιχείρηση.

Με στόχο την αναβάθμιση και ανανέωση του εμπορικού μας συλλόγου, με καινοτόμες δράσεις, συνεργασίες και στρατηγικές προτεραιότητες την εργατικότητα την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα αλλά και τη διαφάνεια σε κάθε μας ενέργεια.

Επιδίωξη μας είναι ο εμπορικός σύλλογος να γίνει ενεργό κύτταρο της κοινωνίας των Χανίων αλλά και ουσιαστικός συμπαραστάτης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του τόπου μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, διαμορφώνοντας το αναγκαίο περιβάλλον συναίνεσης και υπερκομματικής συνεργασίας.

Δυστυχώς, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι έτερος συνυποψήφιος βιάστηκε με επιστολή του προς τα νέα μέλη να δημιουργήσει κλίμα διχασμού και έχθρας, αραδιάζοντας υπονοούμενα μεταξύ άλλων για «εξωτερικές πηγές εξουσίας», πριν καν ακόμα περάσει ο καταληκτικός χρόνος για να κατατεθούν όλες οι υποψηφιότητες!

Θέλοντας να απέχουμε από κάθε ενέργεια πόλωσης, διχασμού και στείρας αντιπαράθεσης, και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους συναδέλφους μας την ώρα της κοινής μας μάχης για την επιβίωση του Χανιώτικου Εμπορίου, ανακοινώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα συμμετάσχουμε σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με οποιοδήποτε συνυποψήφιό μας.

Τις επόμενες εβδομάδες, και μετά τη σημερινή μας ανοιχτή πρόσκληση θα συζητήσουμε με κάθε συνάδελφο, ανεξαρτήτως ιδεολογικής ή κομματικής τοποθέτησης, που συμφωνεί να προχωρήσουμε ενωμένοι οι Χανιώτες έμποροι μπροστά. Σκοπεύουμε να συνθέσουμε μια όσο το δυνατόν πιο πλατιά, ισχυρή και άφθαρτη ομάδα εμπόρων, δίκαια αντιπροσωπευτική όλων των κλάδων της Αγοράς μας.

Η «Σύνθεση Ανάκαμψης», όπως είναι ξεκάθαρο κι από το όνομα του νέου συνδυασμού όλων των εμπόρων της πόλης των Χανίων, είναι ανοιχτή στον κάθε συνάδελφο που αντιδρά στη στασιμότητα. Έχει ξεκινήσει να δημιουργείται με επίκεντρό της μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, η οποία μοιράζεται κοινές αξίες, εμπειρία και γνώση των πιεστικών αναγκών που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί σήμερα.

Μέσα από ανοιχτό διάλογο, δεσμευόμαστε ότι θα συνθέσουμε και θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις μας προς τους συναδέλφους μας για το ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάκαμψης που έχει ανάγκη ο τόπος και η αγορά μας.

2 thoughts on “Η «Σύνθεση Ανάκαμψης» με την Δώρα Κυριακάκη επικεφαλής διεκδικεί τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

  1. Ο/Η Δεν είμαι με κανενα κόμμα, όλοι απατεώνες είναι για μένα, απόδειξη η οικονομική καταστροφή των πελατών μας !. λέει:

    Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια αλλά αν θέλετε να ακούσετε την γνώμη ενός άσχετου (αλλά επιχειρηματία ), ο εχθρός δεν είναι ο ανταγωνισμός με πολυεθνικές κλπ, κλπ, κλπ, ο ανταγωνισμός είναι οι αποτρεπτικές υψηλές τιμές σας, η έλλειψη κατανόησης της οικονομικής ασφυξίας του λαού από τους πολιτικούς που στηρίζετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, και η χαμηλή ποιότητα των υπερκοστολογημένων προϊόντων σας ! Και μόνο που εναντιωνόσαστε με τους υπόλοιπους ….συναδέλφους σας δείχνει ότι η προσπάθεια σας δεν έχει να κάνει με ενότητα η κάτι ωφέλιμο για τον πελάτη που σας έφτιαξε και σας στηρίζει σαν επιχειρηματίες αλλά τη μόνη έγνοια σας στο σπορ του φραγκοφονιά και του ποιός θα βάλει περισσότερα δάχτυλα στο μέλι δυστυχώς !

  2. Καλή κοπελα η δώρα όπως ηταν και ο πατέρας της αλλά ο ροκακης έχει πλέον τόσες αντιπάθειες που όσο τηλ αυτός δεξιά και αριστερα τη «χαντακωνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook