Η «μεγάλη αγάπη» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Εύα Καϊλή

η-μεγάλη-αγάπη-του-κυριάκου-μητσοτά-1362957

Πληροφορίες λένε ότι ακόµα και ευρωβουλευτές της Ν.∆. έβαλαν πλάτη, ώστε να διασφαλιστεί η πανηγυρική εκλογή της κυρίας Καϊλή στην αντιπροεδρία της Ευρωβουλής

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας πολιτικός πολύ μεγάλος. Στο παρελθόν μπορεί να χαρακτηριζόταν ακόμα και ανίερος. Τα αισθήματα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Εύα Καϊλή είναι αμοιβαία και πολύ ισχυρά. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο να κάνει λόμπινγκ στις Βρυξέλλες για την εκλογή της Εύας Καϊλή στη θέση της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, στις εκλογές που έγιναν στο Στρασβούργο την εβδομάδα που πέρασε.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είναι γνωστό ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με στελέχη της ΝΔ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο τελευταίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα » της Κυριακής«, « έδωσε µάχη για την εκλογή της στη θέση της αντιπροέδρου, καθώς μίλησε ο ίδιος µε στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Στρασβούργο – για την τιµητική εκδήλωση στη µνήµη του µέχρι πρότινος προέδρου της Ευρωβουλής Νταβίντ Σασόλι, που απεβίωσε πρόσφατα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε σχετικά και με τη νέα πρόεδρο του Σώµατος, τη Μαλτέζα Ροµπέρτα Μετσόλα, η οποία προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόµµα, συνεχίζει η εφημερίδα. «Πληροφορίες λένε ότι ακόµα και ευρωβουλευτές της Ν.∆., όπως ο έµπειρος σε εκλογικές διαδικασίες Βαγγέλης Μεϊµαράκης, έβαλαν πλάτη, ώστε να διασφαλιστεί η πανηγυρική εκλογή της κυρίας Καϊλή.

Και δεν είναι τυχαίο ότι αµέσως µετά την ανακοίνωση του αποτελέσµατος, πέραν της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ. (µε ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη και ανακοίνωση του κόµµατος), αλλά και του Ανδρέα Λοβέρδου, που έκανε ακαριαία σχετική δήλωση, έσπευσαν να τη συγχαρούν κορυφαίοι υπουργοί, ακόµα και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης ∆ηµητριάδης. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο ∆ηµήτρης Αβραµόπουλος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχεδόν όλοι οι ευρωβουλευτές της Ν.∆. και άλλοι».

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η κυρία Καϊλή υποστηρίζει « µόνο κυβερνητικές συµπλεύσεις µε σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισµό, µεταρρυθµιστικό πρόσηµο και κεντρώες πολιτικές και κοινωνικές αναφορές, ήτοι διαφωνεί κάθετα µε οποιαδήποτε προσέγγιση ενδεχοµένως τεθεί στο τραπέζι µε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Και ως γνωστόν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχασαν το τρένο της αυτοδυναμίας και σφόδρα επιθυμούν μια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

eretikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook