Η «Κοπελίτσα» τα κατάφερε! H χτυπημένη αδέσποτη σκυλίτσα των Χανίων βρήκε το παντοτινό της σπίτι | Video + Photos

η-κοπελίτσα-τα-κατάφερε-h-χτυπημένη-α-1331360
Φωτογραφία: Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection

Ναι λοιπόν, η Κοπελίτσα «νίκησε»!

Θυμάστε την υπόθεση της Κοπελίτσας; Της σκυλίτσας στα Χανιά, που χτυπήθηκε και έγινε ολόκληρος αγώνας για την μεταφορά της στην Αθήνα με ένα σορό εξετάσεις και χειρουργεία; (δείτε ΕΔΩ). Τα κατάφερε!

Βγήκαν, πριν μια εβδομάδα, τα αποτελέσματα της αξονικής και επισκέφτηκε τον ειδικό χειρουργό κ. Δημήτρη Χαριτάκη. Ευτυχώς δεν έχει σπάσιμο στον αυχένα, έχει εγκεφαλικό οίδημα στο κεφάλι, το οποίο όταν υποχωρήσει με ειδική αγωγή και υπομονή, θα ξαναπερπατήσει.

Επέστρεψε ήδη στα Χανιά την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, από την Αθήνα, φιλοξενείται από μέλος της «Προστασίας των ζώων, Χανιά» μέχρι να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμη να πάει στο νέο της σπίτι.

Βελτιώνεται μέρα με την μέρα, κάνει αγωγή με κορτιζόνη, αντιβιώσεις και βιταμίνες και πλέον πιστεύουμε ότι τα πολύ δύσκολα πέρασαν. Κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα ενώ έχει αρχίσει να τρώει και μόνη της, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Κουτσαίνει ελαφρά από το αριστερό πόδι, αλλά είναι το μόνο πρόβλημα που θα θυμίζει τη μεγάλη της περιπέτεια. Η γνάθος της θα αποκατασταθεί, θα γίνει μια επέμβαση γιατί έχει προκληθεί μόλυνση λόγω του γαστροοισοφαγικού σωλήνα. Η αποθεραπεία της θα πάρει αρκετό χρόνο.

Το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος: Η Κοπελίτσα δε θα ξαναγυρίσει στο δρόμο, αφού μόλις αποθεραπευτεί θα υιοθετηθεί από μια κοπέλα που την παρέλαβε από το καράβι για να τη μεταφέρει στο σπίτι όπου φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.

Φωτογραφία: Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection

Η Κοπελίτσα θα ήταν παρελθόν αν δε γινόταν μια αλυσίδα αγάπης, από εθελοντές, αφανείς ήρωες που παλεύουν για αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα.

Αν όλοι εσείς δε πιστεύατε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δε στηρίζατε το έργο της «Προστασίας των ζώων, Χανιά» είτε οικονομικά, είτε με κοινοποιήσεις δεν θα είχε αίσιο τέλος αυτή η κατάληξη.

#όλοιμαζίμπορούμε

Η Κοπελίτσα χουζουρεύει στο κρεβάτι που της παραχώρησαν οι «συγκάτοικοί» της:

Φωτογραφία: Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection

Τα έσοδα από τον έρανο και τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της «Προστασίας των ζώων, Χανιά» που μαζεύτηκαν για την Κοπελίτσα, θα διατεθούν για χειρουργεία, φάρμακα και αγωγές άλλων ζώων που εκκρεμούν.

zarpanews.gr – Μάρι Παντελάκη

2 thoughts on “Η «Κοπελίτσα» τα κατάφερε! H χτυπημένη αδέσποτη σκυλίτσα των Χανίων βρήκε το παντοτινό της σπίτι | Video + Photos

  1. Άρα όλα αυτά τα χειρουργεία κλπ που αναφέρατε στην έκκληση βοήθειας εν χρειάστηκαν ( μήπως γιατί τα φουσκώσατε για να σας στείλει ο κόσμος χρήματα ? ) Να υποθέσω ότι τα χρήματα που δεν χρειάστηκαν θα επιστραφούν στους αποστολείς τους !! Η θα τα κρατήσετε για να κάνετε πλούσιες καί καλές γιορτές εις βάρος της οικονομικά δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας όπως ακριβώς σχολίασα οταν ζητούσατε οηθεια για ην « μισοπεθαμενη σκυλίτσα ) που τελικά χρειάστηκε μια ……αντιβίωση ? Αναμενωμεν με αγωνία απάντηση την ερώτηση ? Θα επιτρέψτε τα χρήματα η θα γίνουν εισητηρια και διαμονή στην Άράχωβα για τις γιορτές ????

  2. Γιατί δεν απαντάτε για την επιστροφή των χρημάτων (αφού δεν χρειάστηκαν ), το σκυλί μια ακτίνα έκανε και πήρε και μια αντιβίωση, επομένως τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν, αλοιως κορόιδεψατε τον κόσμο για να σας δώσει χρήματα να κάνετε …..πλούσιες γιορτές, ψωνια, εκδρομές, δώρα κλπ χρησημοποιωντας ένα σκυλί με μια ……ίωση που εσεις την κάνατε ……………σίγουρο θάνατο για να συγκινηθεί ο κόσμος και να στείλει το υστέρημα του !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook