Η ψηλότερη οικογένεια στον κόσμο – Μέσο ύψος 2 μέτρα και 3 εκατοστά!

η-ψηλότερη-οικογένεια-στον-κόσμο-μέσ-1429696

Η ψηλότερη οικογένεια του κόσμου ζει στις ΗΠΑ με μέσο όρο ύψους πάνω από τα δύο μέτρα. Η οικογένεια Τραπ κατέχει και επισήμως το Ρεκόρ Γκίνες με μέσο ύψος τα 2,03 μέτρα, καθώς το πιο… κοντό μέλος της οικογένειας είναι 1,87 μέτρα.

Το ύψος κάθε του μέλους έχει ως εξής:

• Κριστίν Τραπ, μητέρα: 191,2 εκατοστά

• Σκοτ Τραπ, πατέρας: 202,7 εκατοστά

• Σαβάνα Τραπ, κόρη: 203,6 εκατοστά

• Μόλι Στιντ, κόρη: 197,26 εκατοστά

• Άνταμ Τραπ, γιος: 221,71 εκατοστά

Οι ίδιοι δηλώνουν πως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, λόγω του ύψους τους, τονίζοντας πως όταν ψωνίζουν ρούχα και παπούτσια δυσκολεύονται πολύ ώστε να βρούνε το νούμερό τους.

Οι γονείς Σκοτ και Κριστίν λένε ότι το ύψος τους είναι κληρονομικό, αν και τα παιδιά τους είναι πολύ ψηλότερα από τους ίδιους, αλλά και από την υπόλοιπη οικογένεια.

Το ύψος μπορεί να τους έκανε διάσημους ως την ψηλότερη οικογένεια στον πλανήτη, αλλά οι Τραπ λένε ότι το ύψος τους δημιουργεί και… μπελάδες. Όπως είναι λογικό, συχνά πυκνά χτυπούν τα κεφάλια τους σε πόρτες, ανεμιστήρες οροφής και φώτα.

Ο Άνταμ, ο ψηλότερος της οικογένειας, ισχυρίζεται ότι η καθημερινότητά του μοιάζει με την καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου. «Εξακολουθώ να φοράω το παντελόνι μου ένα πόδι τη φορά, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Είναι απλά πολύ μακριά παντελόνια», λέει χαριτολογώντας ο ίδιος.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook