Η Πρωτοβουλία Αντίστασης για τον δυνατό κρότο στα Χανιά

η-πρωτοβουλία-αντίστασης-για-τον-δυνα-982336

Έξω στα μπαλκόνια πάλι οι Χανιώτες, φόβος και ανησυχία για το νέο κρότο που ακούστηκε στην πόλη μας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αντίστασης, το σημερινό περιστατικό έρχεται ως συνέχεια των προηγούμενων κρότων του καλοκαιριού, που «πολλαπλασιάζουν τις ανησυχίες, όντας σε μια περίοδο κλιμακούμενης έντασης και κόντρας ΗΠΑ – ΙΡΑΝ, όξυνσης των ανταγωνισμών μεταξύ των ιμπεριαλιστών και της αντιδραστικής κόντρας αστικών τάξεων Ελλάδας Τουρκίας για όμορρους ρόλους και βλέψεις.

Σύσσωμη η ελληνική πλουτοκρατία και οι κυβερνήσεις τους, όλο το πολιτικό προσωπικό ομονοούν στο δόγμα »γη και ύδωρ» στους Αμερικάνους φονιάδες, ενίσχυση και άπλωμα των βάσεων-μαγνητών πολέμου και ολέθρου, φέρτε κι άλλα αεροπλάνα και βαπόρια όταν την ίδια ώρα ο λαός πεινάει. Μπλεκόμαστε άσχημα! Κι αν τα χειρότερα των σεναρίων αργήσουν να έρθουν, δεδομένη είναι η τρομοκρατία, το κλίμα υποταγής και πειθάρχησης, ο μιλιταρισμός, η φασιστικοποίηση. Θέλουν να μας εθίσουν στον πόλεμο και την καταστροφή!

Να αντισταθούμε στην μετατροπή της πόλης και ολάκερης της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο! Να αγωνιστούμε για την ειρήνη, τη φιλία με τους γύρω λαούς!

Να παλέψουμε ενάντια στο καθεστώς του βαθέματος της εξάρτησης, στα σχέδια κεφάλαιου-ιμπεριαλισμού. Άλλος δρόμος, πέρα από το δρόμο της αντίστασης, της μαζικής αντιπολεμικής αντιιμπεριαλιστικής πάλης δεν υπάρχει!

Να σπάσουμε το κλίμα μοιρολατρίας και φόβου απέναντί τους, παίρνοντας κουράγιο από το Γαλλικό λαό που ένα μήνα αντιστέκεται και απεργεί, από τα εκατομμύρια απεργών στην Ινδία, από τα εκατομμύρια λαού στις χώρες τις λατινικής αμερικής.»

zarpanews.gr

One thought on “Η Πρωτοβουλία Αντίστασης για τον δυνατό κρότο στα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook