Η πρώτη υποχώρηση Σημανδηράκη είναι γεγονός…

η-πρώτη-υποχώρηση-σημανδηράκη-είναι-γ-934246

Το πρώτο βήμα πίσω, φαίνεται πως έκανε η δημοτική αρχή των Χανίων μετά τις διαμαρτυρίες των δημοτικών συμβούλων για την αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής των συνεδριάσεων στις 6 το απόγευμα.

Στα περασμένα δύο συμβούλια που πραγματοποιήθηκαν με τη νέα ώρα, οι μουρμούρες κατά του νέου ωραρίου ήταν αρκετές, πράγμα που φαίνεται πως κατάφερε να τουμπάρει τον δήμαρχο και την ομάδα του και η επερχόμενη συνεδρίαση της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί στην… παλιά ώρα (15:30).

Το ζήτημα σίγουρα δεν είναι πρώτης σημασίας, ωστόσο σημειολογικά πιστώνεται σαν την πρώτη νίκη της αντιπολίτευσης παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επεδίωκε μέσω της αλλαγής της ώρας, να περιοριστούν οι περιττές αψιμαχίες και να επικεντρωθεί στην ουσία το δημοτικό συμβούλιο.

Βέβαια αυτά είναι τα εύκολα… Το θέμα είναι τι θα γίνει με τα μεγάλα θέματα τα οποία είναι ορθάνοιχτα. Και δεν εννοώ βέβαια το ΚΤΕΛ, τις στάσεις και τα βανάκια των χρηματαποστολών. Αστεία πράγματα…

Έρχονται, Λιμάνι, σκιάδια, κοινόχρηστοι χώροι, κυκλοφοριακό, Αγορά, σχολεία με ΣΔΙΤ, ΑΒΕΑ και βέβαια η αδυσώπητη καθημερινότητα…

Άσχετο, μέχρι τώρα ως ιδιότητα ξέραμε τον Γιώργο Κονταξάκη, λόγω της παρουσίας του παντού. Παντού όμως… Ο Χανιώτικος λαός τον επιβράβευσε βγάζοντάς τον πρώτο περιφερειακό σύμβουλο με 7278 ψήφους με το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Προσφάτως, για άλλους λόγους και όσον αφορά στην ιδιότητα πάντα, πάει να του φάει τη θέση ο Μανώλης Φραγκάκης. Ο συμπαθέστατος δημοτικός σύμβουλος τρουπώνει παντού. Και αναπληρωτής διοικητής στο Νοσοκομείο Χανίων και στο ΔΣ του ΕΑΚ Χανίων. Ήδη ακούγονται μουρμούρες…

ΖΑΡΠ …

6 thoughts on “Η πρώτη υποχώρηση Σημανδηράκη είναι γεγονός…

  1. ΡΕ ΠΑΠΠΑ, ΕΣΥ ΩΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΘΟΝΕΡΕΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΡΗ) ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ KAI TA ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΡΕΣ ΤΣΙ ΠΟΛΗΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ.
    Υ.Γ.: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ…

  2. ΜΑ ΒΡΕ ΑΡΚΑΛΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ? (ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ)
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
    ΑΜ ΔΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΥΟ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ? ΣΧΟΛΕΙΑ? ΓΗΠΕΔΑ? ΠΑΡΚΑ? ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ? ΕΔΩ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  3. ΑΤΑΚΤΕ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΔΙΝΕ Η ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΗΠΕΔΑ, ΠΑΡΚΑ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΜΙΛΩ (ΓΡΑΦΩ) ΓΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΡΗΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ;;;;;;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ…

  4. Από έναν νέο Δήμαρχο και άνθρωπο απαιτούμε ρηξικέλευθες ανατροπές που θα λύσουν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα της πόλης. Δεν θέλουμε να δούμε πάλι την ίδια συντηρητική και επικοινωνιακή διαχείριση που στην ουσία δεν λύνει τίποτα. Προς το παρόν, έχει δείξει ότι έχει τα κότσια να συγκρουστεί με κατεστημένα συμφέροντα της πόλης για το κοινό καλό (βλ. Τράπεζα Χανίων). Ωστόσο, πρέπει να γίνει πολλή δουλειά για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα και στην καθημερινότητα εξακολουθεί να επικρατεί χάος (απόλυτη ανομία στην παλιά πόλη, διπλοπαρκαρισμένα στις πιο κεντρικές οδούς, ανεπαρκέστατες υπηρεσίες καθαριότητας κλπ).

  5. Τελικα η αλλαγη στα αυτοκινητα ασφλειασ εξω απο την τραπεζα της ελλαδας ειναι να αναβουν τα φωτα στασεως?
    Τα λεωφορεια (σαν νεκροφορες) του αστικου ΚΤΕΛ χανιων θα συνεχισουν για πολλα χρονια ακομα να μπλοκαρουν την κυκλοφορια περιφερο΄μενα αδεια?
    Οπωσς και εκεινη η πατεντα γυρω απο τα καπακια φρεατιων τησ αποχετευσης με μπετον προκυται να αντικατασταθει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook