Η πρώτη βόλτα του νέου Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα και η απρόσμενη έκπληξη που συνάντησε

η-πρώτη-βόλτα-του-νέου-πρέσβη-των-ηπα-στ-1440354

Μια αναπάντεχη και άκρως ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, στην πρώτη του βόλτα που έκανε στην Πλάκα, μαζί με τη μητέρα του, Ελένη, αφού συνάντησε έναν συγγενή του.

Ο Τζορτζ Τσούνης, ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, απαθανάτισε τη συνάντηση και ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, μαζί με τη μητέρα του και τον συγγενή του από το χωριό του, γράφοντας ότι «είναι υπέροχο που γύρισα!».

«Χάρηκα πολύ που έπεσα πάνω σε έναν συγγενή μου, τον Περικλή, από το χωριό μου τον Πλάτανο, στην πρώτη μου απογευματινή έξοδο στην Πλάκα! Είναι υπέροχο που γύρισα! Εδώ είμαστε με τη μητέρα μου, την Ελένη», γράφει ο Τζορτζ Τσούνης στο Twitter μαζί με τη φωτογραφία.

 

Την περασμένη Παρασκευή, οι επίσημοι λογαριασμοί του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα στα social media ανήκουν πλέον στον Τζορτζ Τσούνη, καθώς αποχώρησε ο Τζέφρι Πάιατ.

 

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter, ο Τζορτζ Τσούνης έγραψε: «Καλημέρα από Αθήνα! Ως ένας περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα για να υπηρετήσω ως ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ. Χαίρομαι πολύ».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook