Η πρώτη ήττα του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό

η-πρώτη-ήττα-του-νοχ-ανεκ-lines-στο-πρωτάθλη-1124457

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, χάνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου από τον πολύ ισχυρό Ολυμπιακό σε αγώνα που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ηττήθηκε με σκορ 27-10, το οποίο βέβαια διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο διεξήχθη ένα… άλλο παιχνίδι, με τον Ναυτικό Ομιλο να προηγείται με σκορ 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε τελικά με 6-5, ενώ μέχρι τα μέσα σχεδόν της δεύτερης περιόδου, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έδειξε πολύ ανταγωνιστικός, βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί, αποδεικνύοντας την κλάση που έχουν σαν ομάδα και την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το σκορ το οποίο σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε στο 16-2 για τους “ερυθρολεύκους”.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES επιβεβαιώνει έτσι ότι οι εμφανίσεις του στα τρία πρώτα παιχνίδια και οι νίκες που σημείωσε, δεν ήταν τυχαίες, ενώ η απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό αφήνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να δείχνει ότι έχει τις περγαμηνές να πραγματοποιήσει φέτος μια πολύ καλή πορεία.

Για τους γηπεδούχους, τρία γκολ σημείωσαν Αγιωργούσης και Μπογκντάνοβιτς ενώ τα πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό μοιράστηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες, με τα περισσότερα ν’ ανήκουν στον Γενηδουνιά, που σταμάτησε στα πέντε.

Επίσης ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού ξεχωρίζει η επιστροφή για άλλη μια φορά στα Χανιά του Δημήτρης Σκουμπάκη, αθλητή γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Διαιτητές: Δαμιανάκης – Καζούλης

Τα οκτάλεπτα: 6-5, 2-6, 1-8, 1-8

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κανδανολέων, Σαρτζετάκης 2, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης, Ουίλιαμς, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Αποστολάκης 1, Πίσσας, Μαζοκοπάκης 1, Κουμής, Νικολαΐδης, Πρωιμάκης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 5, Αργυρόπουλος 4, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Χρυσοσπάθης 4, Ιρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός 1, Μαθιόπουλος 2

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook