Η πρώτη αντίδραση του μετρ που φέρεται να κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι – “Δεν φοβάμαι κάτι”

η-πρώτη-αντίδραση-του-μετρ-που-φέρεται-1360791

Τη στιγμή που κορυφώνεται η αγωνία για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε μία πρώτη δήλωση προχώρησε ο μετρ, που φέρεται ως διοργανωτής του πάρτι στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο άνθρωπος που φέρεται να κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, είπε στην εκπομπή T-live: “Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι”.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ο μετρ είχε για ημέρες κλειστό το κινητό του τηλέφωνο.

Το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις – Πότε θα κατατεθεί το πόρισμα στην ανακρίτρια

Νέα παράταση παίρνει το θρίλερ με τις τοξικολογικές της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο αναμένεται να κατατεθεί ο φάκελος με το τελικό πόρισμα.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το thesstoday.gr, επικαλούμενο σχετικές πηγές, το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e-mail το απόγευμα, κάτι που σημαίνει ότι η ανακρίτρια θα παραλάβει τελικά αύριο τον φάκελο με την τελική έκθεση.

Αυτό που απομένει είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.

Η ώρα για το αυριανό “ραντεβού” επιστημόνων – ανακρίτριας θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook