Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού μετά τον θάνατο του αδελφού της – Η έκκληση της οικογένειας

η-πρώτη-ανάρτηση-της-κατερίνας-μονογυ-1359147

Την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, μετά τον τραγικό θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη, στο τροχαίο με την Ferrari που οδηγούσε στη Βούλα.

Στην ανάρτησή της, η Κατερίνα Μονογυιού γνωστοποιεί την πρόθεση της οικογένειας να αποχαιρετίσει τον Τζώρτζη Μονογυιό “σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενοί οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid”. Αντί στεφάνου, η οικογένεια του 45χρονου επιχειρηματία καλεί όσους επιθυμούν να κάνουν μία αντίστοιχη δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

“Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας”, γράφει η Κατερίνα Μονογυιού.

Η ανάρτησή της για τον θάνατο του Τζώρτζη και την κηδεία

Αναλυτικά, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ αναφέρει στην ανάρτησή της:

“Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook