Η πρόσφατη προεκλογική δραστηριότητα του Παύλου Πολάκη στα Χανιά | Photos

η-πρόσφατη-προεκλογική-δραστηριότητ-888171

Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα Χανίων επισκέφτηκε την Τετάρτη 3-7-2019 το πρωί ο αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μαζί με συνυποψηφίους του από το ψηφοδέλτιο Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Π. Πολάκης μίλησε στην μεγάλη συγκέντρωση τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων της ΔΕΗ, εκτιμώντας ότι ο κόσμος της εργασίας αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο από την πιθανότητα επανάκαμψης του πολιτικού προσωπικού που χρεοκόπησε τη χώρα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Παύλος Πολάκης μίλησε σε πολυπληθή συγκέντρωση εμπόρων, καταστηματαρχών και επιχειρηματιών των Χανίων, που οργανώθηκε από κοινού με τον συνυποψήφιό του Μιχάλη Χαιρετάκη στο Ξενοδοχείο AKALI, με θέμα «το παρόν και το μέλλον της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας στα Χανιά». Σημαντική ήταν η ανταπόκριση από τον εμπορικό, επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο, αλλά και από εκπροσώπους συλλογικών φορέων του χώρου.

Στην ζωντανή συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκε από διοργανωτές και συμμετέχοντες όλη η αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ενώ ο Παύλος Πολάκης ζήτησε τα μεσαία στρώματα να μην γίνουν το όχημα για τη νέα λεηλασία των κόπων του λαού.

Στην συνέχεια ο Π. Πολάκης παραβρέθηκε στην μεγάλη ετήσια γιορτή του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» στην Λιμνούπολη, ενός συλλόγου που χαίρει σημαντικής εκτίμησης και υποστήριξης από τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες για το έργο που προσφέρει. Την Πέμπτη 4-7-2019 ο Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε περιοδεία στα κεφαλοχώρια Κισάμου και Σελίνου, κάνοντας στάσεις για συναντήσεις και ομιλίες στις Βουκολιές, την Κάνδανο και την Παλιόχωρα. Εγκάρδια μηνύματα ανατροπής και νίκης έλαβε ο αν. Υπουργός Υγείας από την επαφή του με τον κόσμο στην περιοδεία αυτή.Τέλος, σήμερα Παρασκευή 5-7-2019 το πρωί, ο Π. Πολάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Πολεοδομίας Χανίων και μίλησε σε συγκέντρωση με τα στελέχη, τους μηχανικούς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας. Στις παρεμβάσεις του ο αν. Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι είναι προφανές ότι η υπηρεσία χρειάζεται ενίσχυση σε προσωπικό, αλλά κυρίως ότι η μόνιμη λύση θα περάσει μέσα από τη ριζική αναδιάρθρωση του κράτους.

«Αν ο λαός μας ξαναεμπιστευθεί θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας» είπε ο Π. Πολάκης. Ενώ τόνισε ότι «τα κομμάτια εκείνα της δημόσιας διοίκησης που ουσιαστικά λειτουργούν, αφενός σαν τροχοπέδη ανούσιας γραφειοκρατίας και αφετέρου ως εγγύηση συνέχισης ενός πελατειακού και διεφθαρμένου συστήματος…, θα πρέπει να φύγουν από τη μέση…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook